Да не се вижда при View Source

ivo75

Registered
<td colspan="3">ibo <a href="#" onclick="ajax_loadContent('promqna','login.php');return false">Цък|</a></td>

как да скрия текст да не се вижда като изходен код (View Source)

Няма как да скриеш нищо, което вижда браузъра :)

edit: можеш да encrypt-неш страницата( http://www.iwebtool.com/html_encrypter ), но това не е гарант ;)

еми, пак ще се покаже ;)
Просто се примири, че не можеш да си скриеш кода :)

Браузърът работи с html, кодът какъвто и да е той (php, jsp, perl) не може да бъде скрит. :?:

federer_11 каза:
Браузърът работи с html, кодът какъвто и да е той (php, jsp, perl) не може да бъде скрит. :?:

тука не съм съгласен браузърът няма как да види PHP кода поради простата причина че той се изпълнява не от браузъра а от сървъра

blizzard.com/diablo3/ май беше , вижте сърс кода . Има някакав начин да се направи данесе вижда

целта ми е като използвам следния код onclick="ajax_loadContent('promqna','login.php');return false"

да не се вижда към коя страница пренасочвам дори и да се вижда да не е към истинската. За целата измислих следното вместо login.php да създам друг файл който да пренасочва към login.php не знам каквото ще кажете за идеята.

Няма как да скриеш сичко напълно... ако го скриеш какво ще се зареди? Нищо.

Невъзможно е, защото сърварните езици преобразуват целият код, който е написан в HTML, за това като дадеш на View Source ти излиза всичко преобразувано в HTML, никъде няма PHP,Perl.
Дори да includ-ваш файлове пак излизат като HTML код и всичко това е защото BROWSER-ите четат HTML, а не PHP(и др.).

абе няма как да видиш ПХП код например стойност на променлива няка как да стане

Че то ако можеше да се види php кода така до сега да имах не data.bg, zamunda.net ами google.bg ;)

Вие не ме разбрахте, браузърът работи само с html,css, js и преобразува всичко в него. PHP, SQL, Perl, JSP, ColdFusion и така нататък са сървърни езици, няма как да видиш кода в браузъра. Той се изпълнява от сървъра

Back
Горе