Да останат ли точките

Да останат ли точките

• Да

Votes: 0 0.0%
  • Не

• Да. Но не в този си вид

• Общо гласове
    0
Статус
Not open for further replies.
staf каза:
Трябва да се махне системата с точки.
Тя е най-големият проблем админ.

Админ писал съм ти какви сега измами правят с нея.
Не мисля ,че трябва да се махне.Според мен УТ е уникален с нея и ако се махне ,ще заприлича на другите сайтове за уроци и такива.Това е моето лично мнение.

Подкрепям напълно Алекс.Мисля ,че ще е по-добре ,ако не се дава бан за разни дреболии.Иначе другите правила ми допадат.

Ще заприлича на другите сайтове? Не съм съгласен. И какво и е толкова уникалното? Хубава е, но може и без нея... и аз съм за махането й...

Аз пък не мисля че трябва да се маха системата за точки! Даже съм против махането и. Така може да разбереш кой потребител до каква степен посещава сайта и на какво ниво е. Като видиш че един потребител е с много съппорт ти става ясно че той е готов да ти помогне и може да ти помогне, а ако видиш някой новак с 10 мнения и 2 съппорт не може да си сигурен дали ще ти помогне. Той дори може да не разбира от това от което имаш нужда.

Промяна на правило 11
http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?p=339281#339281

Щом даден потребител е пуснал тема във форума, отговора да му се даде под формата на пост. Не, лс, не скайп и т.н.
Ако даден потребител напише 'имаш лс с отговора' или нещо от този род - директно забележка и триене на поста.
И мен все пак може да ми е интересен отговора.
Пример за такава тема е http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=74245

vik96 каза:
staf каза:

Не мисля ,че трябва да се махне.Според мен УТ е уникален с нея и ако се махне ,ще заприлича на другите сайтове за уроци и такива.Това е моето лично мнение.

Подкрепям напълно Алекс.Мисля ,че ще е по-добре ,ако не се дава бан за разни дреболии.Иначе другите правила ми допадат.

Да , но всеки е недоволен от мнения с +1 , измами с точки които са най-различни.
Най-новата измама е кражба на мнения заради точки.
Това трябва да се подложи на гласуване.
Точно след въвеждането на тази система тръгнаха проблемите.
Чета постоянно оплаквания заради тези точки.
Преди как си помагахме без точки ? Всеки го правеше заради желание , не заради точка.

staf каза:
vik96 каза:
staf каза:

Да , но всеки е недоволен от мнения с +1 , измами с точки които са най-различни.
Най-новата измама е кражба на мнения заради точки.
Това трябва да се подложи на гласуване.
Точно след въвеждането на тази система тръгнаха проблемите.
Чета постоянно оплаквания заради тези точки.
Преди как си помагахме без точки ? Всеки го правеше заради желание , не заради точка.
Така е.И мен ме дразнят такива мнения,но Подкрепям Zion.

Точките не дават информация кой колко може.
Има хора които не помагат заради системата с точки.
Не бива да се издига в култ хора заради точки.
Защото самите точки лесно се манипулират, да не пиша как го правят повечето с "много точки" , защото ще се види , че не го правят честно.

Така като сме тръгнали, според мен трябва да се върнат старите правила в раздел презентации. Реклама можеш да си правиш навсякъде, но тук е мястото където можеш да получиш оценка, мнение и критика за сайта си.

Какъв е проблема на точките? :)
Може просто да се намали акцента върху тях, никой не вярвам да е литнал да помага за точки
Тези с измамата, нищо не печелят .. защо да им обръщаме повече внимание
Точно това е, че тогава точките ще се струват по-маловажни

Пример (моля ви, не ме нападайте че правя реклама) е че с debian решихме в форума на gimp-bg точките да са по-скрити, и не им се обръща толкова внимание
И никой (от "многото" потребители :lol:) не злоупотребява с тях, даже някой и не ги употребяват
Те са нещо като благодаря,мисля че и тук може да ги мислим за такова нещо

Алекс за това което казваш може да послужи и едно благодаря :). За да не се обръща внимание на тези които са натрупали точки с измама значи да се омаловажат и точките на трудилия се, а тогава системата се обезсмисля. Модът е интересен, привлича потребителите, но както е казано всяко чудо за три дни. А аз не помня форума преди тази система. От интересно допълнение системата се е превърнала в основа на форума. Който иска да се докаже и не му стига, че е помогнал в някоя тема, участва в игри, печели ги и всички виждат че може.

Да така е.
Примерно всеки само сам да си вижда точките и да няма разни класации или рангове. Това би помогнало за "помагам на всяка цена само заради точка дори и с измама".
Проблемите си тръгнаха още с старта на тази система.
Всеки ми се оплаква заради тези точки.
Най-лесно е да се накаже някой , но това не е решение, защото е дадена почва терен за проблеми...

Това трябва да се гласува.

А сега какво им е толкова голямото значение? Със съпорта нищо не можеш да направиш. Можеш само с бонуса да си вземеш някакви награди. Те се печелят предимно с уроци и т.н. където измамите са по-малко. А като тръгне да си поръчва наградата Админа като види от къде му са тия точки... награда предполагам няма да види. Та не е чак толкова голямо значението на точките, колкото си мислите.

Бонуса има награди, за това сега е такова значението на точките
И не е лоша идея за популяризирането и развитието на такъв форум :)

staf каза:
Да така е.
Примерно всеки само сам да си вижда точките и да няма разни класации или рангове. Това би помогнало за "помагам на всяка цена само заради точка дори и с измама".
Проблемите си тръгнаха още с старта на тази система.
Всеки ми се оплаква заради тези точки.
Най-лесно е да се накаже някой , но това не е решение, защото е дадена почва терен за проблеми...

Това трябва да се гласува.

Постоянно повтаряш ,че тези точки са за измама.
Не знам защо го правиш но потребителите, които имат над 100 точки не са измамници или ако са то вече са бан.

Системата за точки не пречат на никой, който реши да помага.
Ако искаш да помогнеш какво ти пречат точките?
Е това не мога да разбера.
Как ако аз реша да помогна на някой ще ми пречат точките?

Точките станаха мания. Скоро беше, ако не се лъжа някой си беше направил два акаунта и с единия пуска теми, а на другия си дава съпорт. Почват да се появяват мнения от сорта на "Чудя се на кой да дам съпорта", "Извинявай, че не го дадох на теб, а го дадох на него" и всякакви такива. Всичко се прави за точки. Даже тия дни имаше една тема "Как се правят точки?".

Админ, пиша защо ми се оплакват и защо става това.
На мен не ми пречат, но на други да.
Не намесвам мое мнение, но не знам защо не искаш да се каже какво става, явно заради това изтри мненията.
За това се повдигна въпроса, не да си затваряме очите и всичко да си продължава.

Какъв е проблема с измамите? Докога мислите, че ще мами даден потребител? Колко точки може да събере, без да го забележат и не му лепнат бана? Задайте си тези въпроси и мисля, че ще разберете, че реален проблем с измамите с точки не съществува..

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе