И аз така мисля.staf каза:Трябва да се махне системата с точки.
Тя е най-големият проблем админ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
И аз така мисля.staf каза:Трябва да се махне системата с точки.
Не мисля ,че трябва да се махне.Според мен УТ е уникален с нея и ако се махне ,ще заприлича на другите сайтове за уроци и такива.Това е моето лично мнение.staf каза:Трябва да се махне системата с точки.
Админ писал съм ти какви сега измами правят с нея.
vik96 каза:Не мисля ,че трябва да се махне.Според мен УТ е уникален с нея и ако се махне ,ще заприлича на другите сайтове за уроци и такива.Това е моето лично мнение.staf каза:Трябва да се махне системата с точки.
Подкрепям напълно Алекс.Мисля ,че ще е по-добре ,ако не се дава бан за разни дреболии.Иначе другите правила ми допадат.
:?:alex95_bg_2 каза:Според мен точките са забавни, така както са
Мисля че
Е малко строго ...Забранявам рекламата на сайтове, които са на поддомейн.
Така е.И мен ме дразнят такива мнения,но Подкрепям Zion.staf каза:vik96 каза:Не мисля ,че трябва да се махне.Според мен УТ е уникален с нея и ако се махне ,ще заприлича на другите сайтове за уроци и такива.Това е моето лично мнение.staf каза:Трябва да се махне системата с точки.
Подкрепям напълно Алекс.Мисля ,че ще е по-добре ,ако не се дава бан за разни дреболии.Иначе другите правила ми допадат.
Да , но всеки е недоволен от мнения с +1 , измами с точки които са най-различни.
Най-новата измама е кражба на мнения заради точки.
Това трябва да се подложи на гласуване.
Точно след въвеждането на тази система тръгнаха проблемите.
Чета постоянно оплаквания заради тези точки.
Преди как си помагахме без точки ? Всеки го правеше заради желание , не заради точка.
staf каза:Да така е.
Примерно всеки само сам да си вижда точките и да няма разни класации или рангове. Това би помогнало за "помагам на всяка цена само заради точка дори и с измама".
Проблемите си тръгнаха още с старта на тази система.
Всеки ми се оплаква заради тези точки.
Най-лесно е да се накаже някой , но това не е решение, защото е дадена почва терен за проблеми...
Това трябва да се гласува.