Да питам за Айфон

Ristaki

Registered
Аве твърдо съм решен да си зема Iphone разполагам с не повече от 400 лева та за това се убих да търся 2-ра ръка или нов внос дори и неотключен iPhone до 400лв. И ненамерих много за това да ви питам ако може някой да ми даде някой сайт където мога да намеря на такива цени АйФон или ако някой продава да ми предложи оферта. Единствените ми изиксвания са всичко да си работи и да е запазен. 3g Или 2g още се колебая ама няма значение за кой модел ми рпедлагате :) БЛАГОДАРЯ ! :)

Много трудно, бих казал невъзможно е да си намериш iPhone 3G за 400 лева, макар и втора ръка. 2G iPhone за около 400 лева можеш да вземеш само втора ръка, единствено 8 GB.
За различни оферти погледни тук - http://iphone-bulgaria.com/forum/viewforum.php?f=26

от моя клас едно момче баща му донесе iphon от китай за 340 лева струва на англиски е всичко му е ок

beta16 каза:
от моя клас едно момче баща му донесе iphon от китай за 340 лева струва на англиски е всичко му е ок

Реплика ли е или ОРИГИНАЛЕН ?

Ristaki каза:
beta16 каза:

Разбира се, че е реплика. В eBay гъмжи от такива. Абсурд е да си купиш често нов iPhone 3G за 350 лева, откъдето и да било.

boby каза:
Ristaki каза:
beta16 каза:

Разбира се, че е реплика. В eBay гъмжи от такива. Абсурд е да си купиш често нов iPhone 3G за 350 лева, откъдето и да било.

ОФФ: Извинявам се ама мамаим китайска.. влизам някаде да търся обяви от 100 обяви 89 реплики... :) изнерящо е..

Провери ли в ebay ? Там има добри предложение и доста хора са взимали от там телефончета без от употреба ако ти се чака можеш да вземеш от там и цените са доста добри.

А тези копия на И-фона са пълна скъп по добре не се залъгвай !

Копията на Ифона са пълен боклук :?: Един приятел имаше и на 8 месец му изгоря екрана :?:

Това за репликите го знам, те са пален боклук. Ама ми трябва малко подсказка, че никога несъм копувал от eBay ако може някой да каже как става и кой поема доставката :? И има ли възможност да ме имамят :(

Back
Горе