Два въпроса за един мод..

devent

Super Moderator
Здравейте.. имам проблем с един мод и рових тук там но не можах да се оправя. става въпрос за този мод: http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=623
Проблема е следния:
Код:
Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in /users/my-site/public_html/forums/includes/page_header.php on line 166
http://web-tourist.net/project/devent/page_header.txt това е файла ми разгледайте го :).
друг въпрос.. може ли в този мод да се добави ранга, който има дадения потребител ;) примерно: нов,напреднал и т.н както са в форума ми.

Имам и още един въпрос който не е свързан с този мод, но ще го задам по-късно след като се оправя с това ;)

Благодаря ви предварително!

Не стана така.. бай дъ уей не е ли elseif ? но няма значение и с if else и с elseif не стана ;)

Я пробвай с if ( $row['session_ip'] != $prev_session_ip ) вместо с row със assoc(k) не съм сигурен дали така се пишеше :)

Последен опит виж на 167 или 168 ред кадето ти е row го замини с това $prev_session_ip = $row['session_ip']; и ако не стане махни else

А прекрасно заработи.. махнах else-то и няколко } и стана.. надявам се да не съм прецакал нещо ;) можеш ли да ми кажеш нещо за втория ми въпрос, който зададох в първия ми пост.. благодаря ти още веднъж :)

Не, на този мод който първоначално посочих.. като минеш с мишката в/у онлайн потребителя и да излиза ранга + кога е регистриран и мнениеята.. демек прибавяне само на ранга :)

Ами да ти кажа чесно има го тук в уроците това което искаш аз си го сложих на моя форум но дава грешки отваря си ми страниците но отдоло в статуса ми показва Done but whit errors демек че с грешки и не ги показва за съжаление съжалявам че немога да ти помогна с това.

Окей.. не е болка за умиране.. благодаря за помоща дадох ти една точка незнам с какво ще ти помогне ;) идва ред на втория ми въпрос.. става дума за това:
Код:
<textarea name="message" rows="15" cols="35" wrap="virtual" style="width:450px" tabindex="3" class="post" onselect="storeCaret(this);" onclick="storeCaret(this);" onkeyup="storeCaret(this);">{MESSAGE}ПИСАНЕТО НА КИРИЛИЦА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!!</textarea>
Така всичко е ок, но когато дам примерно промяна на мнението това пак излиза.. или ако цъкна на прегледай при връщане в поста отново мазно се набутва този надпис.. възможно ли е да го има само първия път.. и после да си се маха автоматично?

Back
Горе