Два въпроса за правене на сайт на Photoshop

confiscate

Registered
Добър вечер. Искам да ви задам два въпроса свързани с правенето на сайт на photoshop. Значи първия въпрос е : Как да задам резолюцията на която искам да ми излиза сайта. Аз знам ,че там от custom се дава Web и си избираш резолюция ,но в photoshop ми излиза по еднакъв начин основната част смисъл background каквато й резолюция да дам. Така ли трябва да става ? И следващия въпрос е като вече си го направя сайта и всичко е готово как може да задам линкове и т.н. Може ли от photoshop или трябва да го изпратя в друга програма с която става това или да го запиша по определен начин?

Благодаря предварително много за помоща!!!

Линковете можеш да си ги направиш в фотошоп аз ги правя с Front page а за първото правиш една страница 1024х7.. нз как беше и така става перфектно :D :?:

oXteR каза:
Линковете можеш да си ги направиш в фотошоп аз ги правя с Front page а за първото правиш една страница 1024х7.. нз как беше и така става перфектно :D :?:
незнам но ако направи така 1024x.. няма да изглежда добре примерно при мен на 1280 на 1024 :wink:

Така ще се скролира и надолу,нагоре и на страни и няма да стане нищо :lol:

Така общо взето ти си избираш размер на сайта. После сам си преценяваш дали той ще да бъде в лявата, средната или дясната част на екрана. Обикновенните размери са от сорта на 650-800 x колкото си искаш високо px. Линковете в фотошопа си ги слагаш просто, за да видиш ка ще изглежда просто. За препоръчване е да използваш някой от шрифтовете Tahoma, Arial, Verdana сложени на None във Photoshop. Като си нарязваш сайта си махни текста, освен, ако нямаш такъв, който ще е на картинка. Линковете и текста се пишат, когато кодваш било то на HTML или PHP :)

Back
Горе