Демота

E398

Registered
Супер много демота неработят ! Това е много неприятно и никой не би тръгнал да прави нещо, на което няма демо. Моля оправете ги.

Подкрепям те без демота е много гадно не можеш да видиш какво представлява точно :(

Дамотата изчезват с времето понякога.
Аз даже виждам, че в мой уроци демотата не работят и то по най-различни причини.

Преместване на сайта, права, изтриване на папки поради някакви причини.

Не мога да контролирам демотата на останалите тъй като те (в повечето случай) не са на
нашия сървър.

Няма как да проверявам дали демото работи все още или не.

Не забавяйте, че тези уроци се пишат от реални хора и винаги може да се свържете с тях за да попитате за демо или нещо друго.

В другите сайтове или не слагат демо или просто няма такъв потребител,
защото урока е преписан от името на мним потребител.

Проблема с демото не е толкова лесно решим.
Не мога да позволя да се слага демо на сървъра тъй като може да е опасно (ако е на пхп).

А няма ли начин да сложиш система за оплакване, че няма демо и автоматично да праща съобщения на човека постнал дадения урок да си оправи демото ?

или да се направи отделен нещо като сървър...който поддържа php & etc на който с прост код да се качват демотата?!?

E398 каза:
А няма ли начин да сложиш система за оплакване, че няма демо и автоматично да праща съобщения на човека постнал дадения урок да си оправи демото ?

Бутона за ЛС не е ли същото.
Не мога да разреша на нерегистрирани да пращат съобщения или
mail.

Ще трябва д амисля нещо по въпроса но в момента освен болен съм и много зает :?

Значи системата за оплакване може да представлява нещо подобно:

В таблицата на урока да се сложат още 1 поле 'demo'
и в него да се попълва линк към демото, и след това
в урока ако има демо да се появява едно бутонче което
да се натиска при неработещо демо.

Доста по добре е от колкото да се пускат демотата на сървъра на WT
или пък изобщо да няма такова нещо.

хм , я се замислете ? закавко ви е демо. това са уроци все пак , от тях четеш и се учиш а не да гледаш кое как става и да копираш / пействаш. да в ако се следват всички стъпки от даден урок нямаш нужда от демо

За да е пуснат урок, значи бачка. Съмнения може да има само в преведените уроци, но те почти винаги имат демота...

аз нали в дъра бъра предложих да направим един буфер от 1, 2 гигабайта и от там всеки да си тегли файловете - никога няма да се загубят а и за сегашните големини на хард дисковете на никой не му е проблем да направи буферче

mute каза:
уроците са за те научат а не да ти покажат всичко бачка ли.
ами като си учил и знаеш как да си го направиш - по- просто или по усъвършенствено, и искаш да видиш какво представлява дали си струва естествено, че е нужно демо - аз мога да постна някакъв урок отсякъде тикан с грешки и да не дам демо, а особено ако урокът е супер голям няй - много да ме баннат................................ :o

Foxy каза:
mute каза:
уроците са за те научат а не да ти покажат всичко бачка ли.
ами като си учил и знаеш как да си го направиш - по- просто или по усъвършенствено, и искаш да видиш какво представлява дали си струва естествено, че е нужно демо - аз мога да постна някакъв урок отсякъде тикан с грешки и да не дам демо, а особено ако урокът е супер голям няй - много да ме баннат................................ :o

Е за какво ще пускаш урок със супер грешки ?
И от демотата няма смисъл
Смисълът за демоте е само в Кодове категорията .
В другите категорий няма смисъл.
Защо да има линк за сваляне и линк за демо .Не трябва да се преписва
наготово , а да се учиш.

един добре написан урон , няма нужда от демо , ако е обяснен седниш и го прочетеш ще ти е от полза не да гледаш какво се получава , крания резултат няма никакво значение ако в главатати невлезе нищо.
сега даже бих ти дал пример с един много хитър урой на phpsessid http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1312 . Влизаш четеш , асимилираш го, и си казваш "хитро е ". крайния резултат не е важен :)

Според мен не е нужно вие си го представяте така "урок=готова система" не е нужно да се добавят демо-та защото не всеки има възможност да си го качва на хоста. Но другата ми идея е щом толкова ви мързи да копирате 5-6 кода да се измисли някакво място за качване на всичките файлове и готово. :roll:

Back
Горе