Едно от най важните неща при изработката на уеб- сайт са детайлите, и това са ми го казвали много добри дизайнери. За да добиете представа ще ви покажа скрийн шот на моят лейер палет. В момента правя един сайт, който за момента немога да ви покажа като стане готов ще го постна тук
.
Ето и обещания скрий шот. За по прилежно съм си ги подредил в папки:
Ето ги неразгънати:
Ето ги и разгънати (обърнете внимание на скрола от дясно, има сигурно 500 ако не и повече слоя (layers))
Приемете моя приятелски съвет: обръщайте голямо внимание на детайлите на сайта правен от вас, защото те ще го направят по хубав, и още нещо гледане му е работата, гледане, гледане и пак гледане на сайтове. И след известно време ще започват да стават нещата.

Ето и обещания скрий шот. За по прилежно съм си ги подредил в папки:
Ето ги неразгънати:
Ето ги и разгънати (обърнете внимание на скрола от дясно, има сигурно 500 ако не и повече слоя (layers))
Приемете моя приятелски съвет: обръщайте голямо внимание на детайлите на сайта правен от вас, защото те ще го направят по хубав, и още нещо гледане му е работата, гледане, гледане и пак гледане на сайтове. И след известно време ще започват да стават нещата.