Джава скриптове ?+предложение

Player_pz

Registered
Виждам че джава скриптове се пускат направо като уроци :shock: :shock: , а май трябва да се пускат в /полезни скриптове/ тука във форума нали ?!
Какво ще стане с тези "уроци" ?
Сега е ред на предложението - да се отвори ново меню "Скриптове" и там да са има всякакви скриптове /също така и готови системи да се качват / в категории . Всеки потребител да може да качва скриптове и да има описание към тях . Абе нещо като хотскриптс :P
какво ще кажете :?:

Player_pz каза:
Виждам че джава скриптове се пускат направо като уроци :shock: :shock: , а май трябва да се пускат в /полезни скриптове/ тука във форума нали ?!
Какво ще стане с тези "уроци" ?
Сега е ред на предложението - да се отвори ново меню "Скриптове" и там да са има всякакви скриптове /също така и готови системи да се качват / в категории . Всеки потребител да може да качва скриптове и да има описание към тях . Абе нещо като хотскриптс :P
какво ще кажете :?:

Може да се отделят.
Аз лично ги местя в категорията "Кодове" ако видя, че потребителя ги е сложи като
уроци за "Javascript".

Съгласен съм с предложението за категория скриптове и да са оделно от уроците

Smirnoff каза:
Аз също съм напълно съгласен!
Също предлагам и да не се броят за уроци :roll:
Все пак влизам в javascriptkit и като препиша
всички джави, какво ще стане?
ако ги препишеш и не сложиш линк най-вероятно ще стане бан
Не съм съгласен с това твое мнение да се спрът да се броят уроците и ще ти дам няколко причини
1. така ще се знае кой потребител колко урока е написал
2. все пак админ се е трудил за да напише този мод
3. колко по подробна е статистиката толко по добре

Нищо лично

edit:
Сорри не съм разбрал :oops:

mizark , Smirnoff имаше предвид тези "Уроци"/джава скриптовете/ да не се броят ... иначе другите да се броят :?:
а за другото кво мислите :P

нали сега има секция "КОДОВЕ" тя закакво е ? аз си мислех че е точно за това . то без това там се пускат готови кодове без обяснение.
Просто невиждам смисал след като това вече си го има ;)

mute каза:
нали сега има секция "КОДОВЕ" тя закакво е ? аз си мислех че е точно за това . то без това там се пускат готови кодове без обяснение.
В кодове трябва да пуснеш кода на скрипта ..
идеята ми е направо да се свалят , да има кратко описание към скриптовете и да могат да се пускат коментари .. да се направи друга система , не тази система за пускането на уроци .. тези от "кодове" да се направят на .rar да се качат някъде / на този хост или на някой друг / и да се дадът направо за теглене ... това е идеята :> както казах по рано като хотскриптс :P

Player_pz каза:
mute каза:
В кодове трябва да пуснеш кода на скрипта ..
идеята ми е направо да се свалят , да има кратко описание към скриптовете и да могат да се пускат коментари .. да се направи друга система , не тази система за пускането на уроци .. тези от "кодове" да се направят на .rar да се качат някъде / на този хост или на някой друг / и да се дадът направо за теглене ... това е идеята :> както казах по рано като хотскриптс :P

Броите ли идеите дето давате.
За тази година имам 15 добри идеи.
Ще съм готов към юни. :)

admin каза:
Броите ли идеите дето давате.
За тази година имам 15 добри идеи.
Ще съм готов към юни. :)

имам и още :D , но мисля че не искаш да ги видиш :lol:

Не виждам смисъл от този раздел.Муте се изказа най точно да не го повтарям.

Back
Горе