Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Foxy каза:Трябва ми дизайн за каталог за филми по урока на Malfurion.
ами аз си оправих каталога според нуждите само един дизайн ми отснана - само не ми е ясно как ще вкарам тез кодове в този дизайн... :? :shock: Ама напрей там ено дизайнчеSandPrince каза:Foxy каза:Трябва ми дизайн за каталог за филми по урока на Malfurion.
ако нямаш толкова много работа биг врътнал нещо набързо...
но според мен с един ЦСС стайлинг ще си решиш проблема донякъде.
Foxy каза:ами аз си оправих каталога според нуждите само един дизайн ми отснана - само не ми е ясно как ще вкарам тез кодове в този дизайн... :? :shock: Ама напрей там ено дизайнчеSandPrince каза:Foxy каза:Трябва ми дизайн за каталог за филми по урока на Malfurion.
ако нямаш толкова много работа биг врътнал нещо набързо...
но според мен с един ЦСС стайлинг ще си решиш проблема донякъде.![]()
ок. аз ще се оправя само дизайна направиSandPrince каза:Foxy каза:ами аз си оправих каталога според нуждите само един дизайн ми отснана - само не ми е ясно как ще вкарам тез кодове в този дизайн... :? :shock: Ама напрей там ено дизайнчеSandPrince каза:ако нямаш толкова много работа биг врътнал нещо набързо...
но според мен с един ЦСС стайлинг ще си решиш проблема донякъде.![]()
е то не всеки код трябва да е в дизайна. само тези с които се преглежда филма, или се добавя. админ панела примерно.
Foxy каза:ок. аз ще се оправя само дизайна направиSandPrince каза:Foxy каза:ами аз си оправих каталога според нуждите само един дизайн ми отснана - само не ми е ясно как ще вкарам тез кодове в този дизайн... :? :shock: Ама напрей там ено дизайнче![]()
е то не всеки код трябва да е в дизайна. само тези с които се преглежда филма, или се добавя. админ панела примерно.
Foxy каза:Трябва ми дизайн за каталог за филми по урока на Malfurion.
mania каза:
zaheto каза:mania каза:
Наблягай на уроците. Имаш потенциал и то ГОЛЯМ!!!!!!
мания завърши ли дизайна ако изобщо си се навил да го направиш?mania каза:zaheto каза:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()