P paqka_sf Registered 19 Март 2010 #1 Добро утро, Искам да попитам някой може ли да ми направи дизайн за сайт за спортни новини?
4 4orap4eto Registered 19 Март 2010 #3 Тука имам един отдавна го бях правил ето ти пик ако искаш кажи да ти дам *.psd
P paqka_sf Registered 19 Март 2010 #4 SandPrince колко ще искаш? 4orap4eto ако можа да ми дадеш *.psd?
S SandPrince Registered 19 Март 2010 #5 paqka_sf каза: SandPrince колко ще искаш? 4orap4eto ако можа да ми дадеш *.psd? Увеличете... ами ще ти кажа, като ми дадеш повечко инфо за проекта и дали го искаш само на psd или и коднат. Но по това което взимам като цени варира около 200-350лв - за всички страници дизайн на сайта Ако искаш разгледах портфолиото ми и сам прецени
paqka_sf каза: SandPrince колко ще искаш? 4orap4eto ако можа да ми дадеш *.psd? Увеличете... ами ще ти кажа, като ми дадеш повечко инфо за проекта и дали го искаш само на psd или и коднат. Но по това което взимам като цени варира около 200-350лв - за всички страници дизайн на сайта Ако искаш разгледах портфолиото ми и сам прецени
P paqka_sf Registered 20 Март 2010 #6 Направих си сам дизайна помъчих се и си направих .Ако някой го иска да ми пишие лично ще му го прата.
Направих си сам дизайна помъчих се и си направих .Ако някой го иска да ми пишие лично ще му го прата.