Дизайн на сайт

oXteR

Registered
ЛИНК

Ето дизайна на сайта предложения и критики какво да сложа в колоните и т.н. :D За сега само дизайна съм направил скоро ще направя всичко :D

oXteR каза:
ЛИНК

Ето дизайна на сайта дайте критики ако има нещо да променям сега само дизайна а скоро и кодовете и всичко др :?
е добре е дизайна
ама оправи линковете от менюто де

renegat96 каза:
oXteR каза:
ЛИНК

Ето дизайна на сайта дайте критики ако има нещо да променям сега само дизайна а скоро и кодовете и всичко др :?
е добре е дизайна
ама оправи линковете от менюто де

Още линковете не работят защото не съм създал страниците :?:

ами малко накриво си изрязал картинките сеено си ги цепил с нещо и например разделителя на темите може да бъде син какъвто цвят си избереш.Бакгроунда също ако се вгледаш не е както трябва ... поправи грешките :) иначе като цяло е добре

Кефи ме има събсем малко разместване под ИЕ..
И по точно под ФФ.. черните линий дето очартават сайт..
Пък под ИЕ.. линийте не са черни а прозрачни. едни сиви или бели.. :)
Логото не ме кефи малко защото е уръфано.. ;)
Код:
BODY {
scrollbar-arrow-color: #000000;
scrollbar-track-color: #ADAEAF;
scrollbar-face-color: #F4F3F3;
scrollbar-highlight-color: #FFFFFF;
scrollbar-3dlight-color: #FFFFFF;
scrollbar-darkshadow-color: #FFFFFF;
scrollbar-shadow-color: #FFFFFF;
}
Това за скрол лентата.. няма смисал защото е само под ИЕ.. :)
За ФФ знам че не можеш по никакв начин да го нагласиш.. :>

Това беше най-хубавия шрифт според мен дайте някъф дето ви харесва и да е хубав и нагледен

- да започнем от иконите в хедъра неми харесват верно че е за софтуер но може да нещо друго там
-надписът "вашият софтуерен портал" не се чете, в бял свят сигорно ще е по добре
-тези стрелкички пред менуто -> замениги с някои бюлет
-зеления бекграунд които е над отделните кутийки неми харесва така целия сайт става зелен, и също така височината на клетката е много малко по този начин надписа върте ми изглежда доста ситен.

и нещото което наи ми харесва е надписа software-bg опитайсе да редадеш подобен стил на целия хедър

успех

Не съм 100% сиг., но граматически не е ли по-правилно - ВашияТ софтуерен портал ?

колко се мъчих да направя нещо подобно на твоя фон на сайта ти я подскажи как си го направил

oXteR каза:
Смених шрифта на хеадера и поправих грешката :D
Виж че горе иконите са урафани.. :)
Оправи ги или сложи нови .. :)