Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
SandPrince каза:ето моите препоръки:
1. направи менюто по четливо.
- Какво ще рече това ? Мисля, че е четливо
2. барни малко футера. стои незавършен.
- Кое да му барна ?
3. тия надписи в десния ъгъл (design....ала бала) са много изскрящи. малко ги успокой.
- Ще видя за тези надписи, те искрят ама в що-годе тъмни цветове и не е много ярко...
4. имаш нещо черно и празни горе над менюто. или го махни или го запълни с нещо.......
- Идеята на футъра е да е като това над менюто.
our каза:Целта на романа е да е на индекса, а не някой да сяда да го чете.Иначе няма какво друго да има на тоя индекс. Един панел с последни проекти и... ? И толкова
Ще бъде още по-бедно.
Всичко явно започна на 13 септември 2002 година когато се сдобих с първият си личен компютър. Преди тази дата, основните ми дейности свързани с компютри бяха най-старата Delta Force (еии много добър бях) и един не много успешен опит за провеждане на нормален чат разговор в ICQ. Няколко месеца по -късно с огромен интерес разбрах какво било то Microsoft Front Page
Известно време се забавлявах неописуемо със създаването на картинки и падащи менюта (естествено просто визуално изглеждащи така). Един ден обаче започна да ми става интересно как аджаба става номера да работят тея неща и как да стоят и да изглеждат така, както аз искам ... След първите ми няколко допира до интернет трябваше да си измисля никнейм (ейй колко тежко звучи тая дума ). След като пробвах една камара имена, свързани с името ми примерно - всичко беше заето (да отбележа, че става въпрос за регистрация в популярния mIRC) . В крайна сметка блъснах клавиатурата и се изписа our
Явно съм натиснал и клавиша enter, защото това, което видях беше "Nickname Our Registered". Така с този ник до ден днешен напред-назад... (по-някога наляво и надясно, зависи от кординацията).
Един ден попаднах на сайт, който доколкото помня се казваше cjb.net или нещо от сорта. Та този сайт предлагаше регистрация на безплатен форум. Регистрирах си безплатен форум и го кръстих Our : Форумът. Започнах да се запознавам с администрацията на това чудо phpBB. Our : Форумът нямаше голям успех, въпреки големите надежди, които му възлагах
. Малко след това реших да си направя и сайт. С помощта на една камара темплейти (готови сайтове), мъка, пот, разбити клавиатури, мишки и друга периферия успях да сътворя нещо ... Правех всичко по силите си (а те не бяха много) да развия Our : Сайтът, но не ми се получаваше. Реших да сменя името. Започнах да уча оттук оттам как се рабоди с тея кодове, които в началото ми изглеждаха като китайско писмо...
После, за щастие ми беше особено трудно, а и имах помощта на екипа на един сайт/форум за уеб дизайн/програмиране, който тогава също беше едва в началото си - www.web-tourist.net, от който малко по-късно станах част. Направих си първият сайт със що годе приемлив вид (от тогавашната ми гледна точка) и го кръстих със звучното име BG NET. Та BG NET имаше какво ли не - форуми, сайтове, чатове - все пак всичко, което научех се опитвах да го вкарвам и на практика..Около две години след това един от потребителите на web-tourist.net ми подари домейна си и тъй като домейна беше много подходящ за сайт за уроци, а аз вече бях започнал да навлизам доста в тези неща и имах желание да ги споделя с други, направих именно сайт за уроци - www.bg-tutorial.com. Спестявам Ви екипите, с които съм работил и сайтовете от които съм бил част, просто защото няма да ми стигне още доста време да изброявам... А и не искам. И така през една камара портфолиа, работа с още такава камара дизайнери и програмисти се стигна до това, в което се намирате в момента.
е най-смислено.Сега се стига до уменията, които смея да твърдя, че имам днес или по-точно(x)HTML, CSS, XML, JavaScript, AJAX, PHP, SQL... да се надяваме, че нещата ще продължават така - само напред и нагоре.