Дизайн

mania

Registered
Моля за вашата критика.
Някой може да си познае сайта но хванах него и го преработих за което се извинявам на собственика.

634649_orig.jpg

Не ми харесва.Не знам защо :idea: .Ако пробваш и с още няколко цвята щото с един много изкуствено седи

roody каза:
Дизайна не е много впечатляващ и прилича на готова система. Ако от това напрвиш работещ сайт шапка ти свалям :?:
в къв смисъл сваляш шапка :twisted:

Добро е.На мен лично ми харесва...Освен тоя blave&emboss(Сиг. не се пише така) който е на всички бутони...по-добре го махни.

Ако махнеш ефектите от всички бутони и полета на заглавия ще е в пъти по-добре. Хедъра по-празен и скучен не межеше ли да го направиш. Няма четимост в надписа (слива се със фона), същото се отнася и за текста в навигацията и изобщо всичкият ти текст. Махни тези ефекти и използваш шрифт като Arial/Tahoma/Verdana на None (без anti-aliasing), защото в противен случай ще трябва да режеш всяко отделно текстче на картинка и сайтът ти ще зарежда определено "много бързо". Може един фуутър да сложиш на пример. Фон със тези черти вече е банален. Сайтът като ще е тъмно сив дай нещо сиво за фон, това бяло отвлича вниманието от самия сайт.

Тоя карбон и тия болчета не ми харесват :?

Раздвижи го този дизайн малко. Вкарай някой друг цвят/картинка.

Маниа веднага ще ти се скарам - махни го тоя воден знак че ми бърка в здравето. Не си чак толкова про станал че да крадът от теб (без да се обиждаш).

Иначе колкото до дизайна прилича ми на темплейт (прилича не казвам че е ). Измисли нещо по уникално. Знам че можеш

zaheto каза:
Маниа веднага ще ти се скарам - махни го тоя воден знак че ми бърка в здравето. Не си чак толкова про станал че да крадът от теб (без да се обиждаш).

Иначе колкото до дизайна прилича ми на темплейт (прилича не казвам че е ). Измисли нещо по уникално. Знам че можеш

Не мисля че трябва да си "про", за да крадат от теб.

Back
Горе