шах и мат! :shock: :shock: :shock:index каза:3) Аз ползвам Убунту + КДЕ + ГНОМЕ + XCF2 - сиреч най-добрите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
шах и мат! :shock: :shock: :shock:index каза:3) Аз ползвам Убунту + КДЕ + ГНОМЕ + XCF2 - сиреч най-добрите.
to6o каза:шах и мат! :shock: :shock: :shock:index каза:3) Аз ползвам Убунту + КДЕ + ГНОМЕ + XCF2 - сиреч най-добрите.
какъв успех какви 5 лева...аз се учудих че човека ползва 4 графични среди наведнъж :? Убунту избира при инсталацията,но е под подразбиране както казваш. Освен кде и гноме останалите са тънки и в това им е предимството...Centrino каза:index каза:3) Аз ползвам Убунту + КДЕ + ГНОМЕ + XCF2 - сиреч най-добрите.
Това са графички среди. Убунто по принцип си върви с Gnome, но ако искаш в последствие може да си инсталираш и друга драфична среда като KDE или Xface. Gnome-a е среда която е направена по подобие на Mac, но според мене е по добра и много по красива. KDE наподобява обикновенния windows XP. Това за мене е най-добрата графична среда. Много е красива , а Xface е характерна за Линъкс. Не съм виждал друга OS която да ползва нещо което да прилича на Xface-a. Но лично аз не я препоръчвам за начинаещи защото е малко по сложна и убаркана, но свикнеш ли с нея ще разбереш колко е удобнаУспех
Пупи се инсталира за по-малко от 3 минути но това е др въпрос.Foxy каза:Зависи отлинукса имаше един линукс PC-LINUX той е 54 мегабайта и се инсталва за 3 минути много е подреден и не заема много мясно на харда - след инстала някъде 200 мегабайта да е.
Напротив Гоогле обича линкове и снимки :Р според думите на админ.StormBreaker каза:Аз със каквото мога ще помагам. Ползвам Kubuntu както се вижда от аватара миА линукс форум си има http://www.linux-index.org/ дано да не са забранени линковете ....
Centrino каза:Да кажа чесно аз спрях да ползвам линъкс защото така и не успях под Debian да емулирам качественто PS. А пък той ми върши много добра работа. И се наложи да се върна на старата бозичка, но сега съм решил отново да мина на Debin-че или на slack. Но най-вероятно ще се спра на Дебиан, защото по скорост не отстъпва на Слак, а и е в пъти по стабилен. Не че има аз както толкова да прая де че да ми трябва много стабилна ОС. А и apt-get install е много яко нещо![]()
P.S Ето този в този сайт са се сабрали много яки пичове които помагат с всичкоОбаче форума е главно за Дебиан базирани ОС
http://www.myfreesoft.net/
StormBreaker каза:Centrino каза:Да кажа чесно аз спрях да ползвам линъкс защото така и не успях под Debian да емулирам качественто PS. А пък той ми върши много добра работа. И се наложи да се върна на старата бозичка, но сега съм решил отново да мина на Debin-че или на slack. Но най-вероятно ще се спра на Дебиан, защото по скорост не отстъпва на Слак, а и е в пъти по стабилен. Не че има аз както толкова да прая де че да ми трябва много стабилна ОС. А и apt-get install е много яко нещо![]()
P.S Ето този в този сайт са се сабрали много яки пичове които помагат с всичкоОбаче форума е главно за Дебиан базирани ОС
По-добре си сложи Kubuntu и тя е базирана на Дебиан, но е по-добре документирана и в форумите на Убунту можеш да намериш практически всичко.
Centrino каза:StormBreaker каза:Centrino каза:Да кажа чесно аз спрях да ползвам линъкс защото така и не успях под Debian да емулирам качественто PS. А пък той ми върши много добра работа. И се наложи да се върна на старата бозичка, но сега съм решил отново да мина на Debin-че или на slack. Но най-вероятно ще се спра на Дебиан, защото по скорост не отстъпва на Слак, а и е в пъти по стабилен. Не че има аз както толкова да прая де че да ми трябва много стабилна ОС. А и apt-get install е много яко нещо![]()
По-добре си сложи Kubuntu и тя е базирана на Дебиан, но е по-добре документирана и в форумите на Убунту можеш да намериш практически всичко.
Знам, че е базирана на Дебиан, но съм пробвал.... мисля, че е много по бавна... особенно новата версия 7.04 стана хептен бавнаааа и за това си предпочитам стария и добър Дебиан. А колкото до информацията за Убунту и Кубунту, да прав си има много информация, уроци и т.н за тези две дистра, но и за чистия дебиан има достатачко .. стига да занеш къде да търсеш
добре е да се информираш от по-добри източници, защото слак-а е най-стабилната и "подредена" дистрибуция,а и най-старата живаCentrino каза:да мина на Debin-че или на slack. Но най-вероятно ще се спра на Дебиан, защото по скорост не отстъпва на Слак, а и е в пъти по стабилен. Не че има аз както толкова да прая де че да ми трябва много стабилна ОС. А и apt-get install е много яко нещо![]()
:shock: :shock: ти мод ли си случайно, питам информативно.index каза:...
ами то и Windows няма форум... така, че...to6o каза::shock: :shock: ти мод ли си случайно, питам информативно.
спам дискусия относно линукс е крайно обидно определение. може има спам относно уин-а щото е един голям спам и бълвоч, но не и линукс... жалко че няма линукс форума,така започват нещата, но уви...
п.п.а за хората които са се откзали защото не им тръгва това или онова е доста жалко, явно не са били достатъчно упорити :?
to6o каза:добре е да се информираш от по-добри източници, защото слак-а е най-стабилната и "подредена" дистрибуция,а и най-старата живаCentrino каза:да мина на Debin-че или на slack. Но най-вероятно ще се спра на Дебиан, защото по скорост не отстъпва на Слак, а и е в пъти по стабилен. Не че има аз както толкова да прая де че да ми трябва много стабилна ОС. А и apt-get install е много яко нещо![]()