Добавяне на нов форум

HunteR

Super Moderator
Тъй като съм решил да участвам в новата игра за СЕО уроци предлагам да се нарпави нов форум(категория) наречен/а "Поръчка на урок".
В смисъл там всеки да може да си поръчва уроци и ако има навитаци да ги правят :)

Тъй като сега колкото и да мисля не ми идва наум какъв урок да направя...

Аз мисля,ако се направи такъв форум,като някой поръча урок и някой го направи перфектно и му помогне да му дава 1 съпорт точка :)

Просто предложение..

По време на играта може да се пусне тема във форума за "Игри и конкурси".
Какво мислите?

Аз съм за.Записал съм се в играта, но не се сещам за какво да правя уроци.Тако в тракерите, искаш урок (сийд) - получаваш урок (сийд).
:)

абе то така нали обаче аз се сетих друго.
Сега по време на играта ако някой си поръча урок кой ще го прави?
Ако 3-ма решат да правят урока какво?
3 урока еднакви ли?

Ако искате да го оставим за след играта или какво?

admin каза:
абе то така нали обаче аз се сетих друго.
Сега по време на играта ако някой си поръча урок кой ще го прави?
Ако 3-ма решат да правят урока какво?
3 урока еднакви ли?

Ако искате да го оставим за след играта или какво?
Еми може да го направят и 3-мата.
След играта ще се гласува кои 2 урока да бъдат премахнати и ще се остави най-добрия :)

@admin, добре че даде повечко време за решаване дали да се вклюим в играта или не, защото все още мисля, пък ми е и прегракнал гласа(болен съм) :D

@admin - Няма проблем с това кой ще прави уроците, който си го "заплюе" пръв.Така например еди-кой си иска урок за Flex, аз не мога да го направя, но някой-си може и пръв казва, че ще го направи.Докато го прави не може да се записва за друг урок и така.А и ако request-ите се изчакват докато се съберат 5 да речем, да има избор и всеки да прави урок за това, в което е най-добър.
Цялата система ще работи перфектно стига да има повече заявки за уроци, отколкото правещи уроците потребители.
:) :)

FestarBG каза:
@admin - Няма проблем с това кой ще прави уроците, който си го "заплюе" пръв.Така например еди-кой си иска урок за Flex, аз не мога да го направя, но някой-си може и пръв казва, че ще го направи.Докато го прави не може да се записва за друг урок и така.А и ако request-ите се изчакват докато се съберат 5 да речем, да има избор и всеки да прави урок за това, в което е най-добър.
Цялата система ще работи перфектно стига да има повече заявки за уроци, отколкото правещи уроците потребители.
:) :)

Много сложно става.
Наистина.
да не говорим и че този дето ще си го заплюе може и да не го докара до пускане или пък аз мога и да не го одобря.
Не одобрявам почти 50% от уроците.

Може да го направим след играта.
Не искам препирания.
За играта вземете пример от adrian. Гледам, че му е дошла музата. :)

Back
Горе