Добри ли са http://tophost.bg/ ?

rlzche

Registered
Здравейте,

Искам да си закупя домейн + хостинг от http://tophost.bg/ защото ми топадат цените добри ли са? смисъл бързи ли са хостовете им? правят ли проблеми?

Мисля ,че за добро или лошо - това е един от най-коментираните уеб хостинги :) Ето ти няколко мнения за тях само от този форум
Линк 1
Линк 2
Линк 3
Линк 4

Общо взето да не си кривя душата, относно ъптайм/скорот съм доволен (аз съм на FeLiX.tophost.bg за справка) , но от това , което се разнася - ако се паднеш на Kiril-чо си жив умрял ;)

Нали знаеш, че нета е главното, всеки може да си купи машина, то не се изисква кой знае какви параметри. Но да има добър нет...е това вече не е лесно.

Не знам, някои хора ги хвалят, аз имам хостинг там вече 2 години и последната година, минимум 1 път на месец сайта ми ще спре за 10-30 минути в най-добрия случай. Единствения плюс е, че предлагат много трафик на ниска цена, но качеството...
:? Ти си решаваш.
Аз се замислям дали да не се местя, само това със SEO ме притеснява, но това е друга тема:)

Аз ги ползвам от 3 години вече. Ето и нещата, които не ми харесват в тях:
* Понякога съпорта им отговаря бавно или въобще не отговаря.
* Когато ти трябва нещо спешно и им напишеш, че ти трябва спешно, имам чувството, че нарочно те бавят.
* На онлайн хелпдеск-а редовно "operator2" ми мълчи ..
* Случва се да не си вдигат телефоните
* phpmyadmina се бави МЕГА много :)
Ето и нещата, които ми харесват:
* Офиса им в София е на много удобно място.
* Цените са ниски. Плащам 20 и няколко лева в началото на годината и забравям.
* Раздават много хубави и стилни календари(и други джиджавки) около нова година и ми пасват перфектно на стената.
* Паднах се на хубав сървър и нямам толкова проблеми.

Общо взето е това. Моят съвет е, ако искаш да ги пробваш. От опит глава не боли. Вземи си хостинг за 1-2-3 месеца(даже май имаха и безплатен) за символичната цена от максимум 5 лева и виж как са. Ако ти харесват, стой си при тях, ако не - сменяй ги :)

Back
Горе