Добър ли е този лаптоп?

Статус
Not open for further replies.

boby

Registered
Така, мисля да си взема мобилен компютър и след дълго търсене и проучване засега се спрях на този:
Toshiba Satellite P100-425
Centrino® Core Duo processor T2350 (1.86GHz, 2MB L2cache)/ 512+512MB (DDR2)/ 120GB SATA (5400rpm)/ 17" WXGA+ TruBrite (1440x900)/ DVD Super Multi drive DL/ Intel 945GM Express chipset up to 128 MB/ 56K/ LAN/ Wireless LAN (802.11a/b/g)/ Bluetooth/ 5-in-1 Bridge Media slot (SD™ Card, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™)/ TV-out/ IEEE 1394/ 4x USB 2.0/ PC Card Type II/ Battery life 3:30/ Win Vista 32bit Home Premium, Microsoft® Office OneNote™2003, Toshiba ConfigFree™, Connectivity Doctor/ 2 години международна гаранция/ 3.2kg

ЦЕНА: 2189 лева
Според вас добър ли е?

Да ти кажа заслужава си парите. Зависи за какво ще го ползваш. Готин е. Евентуално може монитора ти да е широкоекранен много, което мен ме дразни. И другото което ме дразни във всички лаптопи сега е, че нямат floppy. Въпреки, че рядко ми се налага да ползвам върши работа. На лаптоп не съм пробвал как е Core Duo processor, но на компютър е много добре, и не се стряскай от 1.86GHz, защото тук това не играе кой знай ква роля. Имам в нас копютър Pentium 4 на 3GHz и в офиса Core Duo на 1.86GHz и просто Core Duo фарчи пред Pentium 4. Не съм гледал цените наскоро на лаптопите и за това не мога да кажа дали като цена е най-одачното, иначе пак казвам характеристиките са добри

В момента съм с подобен модел на сателите, само малко по-слаб процеосор. Обаче това, че е с вградена видео карта е много лошо, черпи ти от рамта, а лаптопите по принцип вървят с виста и става голяма каша. или си вземи лаптопа с видео карта със собствена памет или с повече рам ;)

Цената е много висока :? на този модел който си си избрал

boby каза:
Има същия модел лаптоп с 1,5 GB RAM, и е с 50 кинта повече ;)
честит да ти е :?: солено е било, но...
аз съм с почти същия както казах, наистина си струва компакността обаче :) Т2080 е моя

Относно това, че видео картата черпи от паметта защо да е лошо. Тя няма ти хаби кой знай колко при положени, че си с 1GB

chebaev каза:
Относно това, че видео картата черпи от паметта защо да е лошо. Тя няма ти хаби кой знай колко при положени, че си с 1GB
Искаш да кажеш с 1.5 GB RAM :D :D :D

chebaev каза:
Мисля, че знаеш колко ресурси хаби Виста и колко оперативна памет трябва да имаш за да ти върви гладко ОС-та.

Айде стига сме спамили, човека вече е направил покупката.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе