Дойде и моят час за презентация на сайта ми

vesku

Registered
Здравейте програмисти и туристи :)
Дойде и моя ден когато ще правя презентация на сайта си. :)
Сайта е на адрес http://veskusc.freehostia.com/
В сайта можете да намерите
hardware,software,HTML/CSS/JAVASCIPT/PHP/MySQL,онлайн игри,можете да си вземете безплатна книга за гости и мн други неща.Вече са налице и два урока.Написал съм ги на латиница но скоро ще ги направя на кирилица.
Ако искате да разменяме банерчета ми пишете на лс или на veskuscript@abv.bg
veskuscript@gmail.com
Това е засега.
@admin извинявай ако сам прекалил с рекламата.[/code]

Нямаше да е лошо поне линковете които имат ограничен достъп да се показваха само тогава когато си логнат, дефакто показваш меню с което караш хората да се регнат за да го видят.Една идея, линка към пторебителите може да го направиш ако си логнат да има и линк към отделен човек с профила му, а ако не си просто списък с всички без линкове, просто да има няква функционалност ако си само гост на сайта. :?:

Сайтът ми харесва, но вярно, трябва да направиш "забранените" линкове да се виждат само от логнати потребители :)

Сайта е хубав, само логото не ми харесва че е такова черно и ще е хубаво да сложиш нещо на индекса :)

Dido_net каза:
логото не ми харесва че е такова черно и ще е хубаво да сложиш нещо на индекса :)

имаш право , и аз мисля така ...
но все пак мисля че сайта е добре :D , има какво да се желае

заемам се със менюто
дайте идея за хеадера отгоре какво да сложа ако може и линк ако е картинка или там каквото е

Warning: mysql_query(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/www/veskusc.freehostia.com/logsystem.php on line 44

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/www/veskusc.freehostia.com/logsystem.php on line 44
:? :roll:

Smirnoff каза:
Warning: mysql_query(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/www/veskusc.freehostia.com/logsystem.php on line 44

Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /home/www/veskusc.freehostia.com/logsystem.php on line 44
кога се появява

вече за втори път проверявам и няма такава грешка
аааа сетих се понякога вечер freehostia.com нещо им става с MySQL нз защо няколко пъти ми изписва че бил натоварен сървара ама нз

Визията на сайта ми харесва, но хеидъра не е банер за да правиш реклама в собствения си сайт ;). Сложи нещо по цетничко за хеидър без да се мърда много :).

bafitu каза:
сега е време малко от към сигурност..
за начало htmlspecialchars..
добре аз сам сложил ама само на едно място сега ще сложа навсякъде

Smirnoff каза:

видях от какво е оправих го

Back
Горе