Домейн и хостинг

lud2

Registered
Здравейте.Не съм сигурен дали темата е за тук, но да давам с въпроса.Имам един домийн(имам и двс сърварите) и какво трябва да направя, че като се нпише домейна да се отваря сайта който хост е хостинга.Накратко: имам си един домейн и един хостинг.Като се напише името на домейна да се отваря нещата дето са хостнати на хостинга

lud2 каза:
Здравейте.Не съм сигурен дали темата е за тук, но да давам с въпроса.Имам един домийн(имам и двс сърварите) и какво трябва да направя, че като се нпише домейна да се отваря сайта който хост е хостинга.Накратко: имам си един домейн и един хостинг.Като се напише името на домейна да се отваря нещата дето са хостнати на хостинга

Влизаш в контрол панела на домейна ти и там слагаш ДНС-ите
на хостинга ти.
След това отиваш в хост контрол панела и add-ваш домейна.
НЯма да се отрази веднага а след няколко часа.
Ако нямаш Cpanel трябва да се свържеш с хостинг support-a да ти
обяснят как или да ти го аднат.

admin каза:
lud2 каза:

Влизаш в контрол панела на домейна ти и там слагаш ДНС-ите
на хостинга ти.
След това отиваш в хост контрол панела и add-ваш домейна.
НЯма да се отрази веднага а след няколко часа.
Ако нямаш Cpanel трябва да се свържеш с хостинг support-a да ти
обяснят как или да ти го аднат.
Имам CPanel на хостинга.Обаче проблема е че на домейна никъде нямам някакви настройки да правя.На e-mail ми пратиха dns-тата и името на домейна :idea:

Абе от къде ги пазарувате тези домейни?
Няма ли support? Няма ли контрол панел.
Да не е нещо "без пари"

admin каза:
Абе от къде ги пазарувате тези домейни?
Няма ли support? Няма ли контрол панел.
Да не е нещо "без пари"
Да,без пари е.Това трябваше да го кажа още в началото :roll: Ето от тази тема е http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=4331 мнението на sand .И да не стане не ме интерсува.Кажи ако няма смисъл да се мъча

Back
Горе