Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
staf каза:Няма никакво значения, най важно е да е в тон с името на сайта.
Пример:
kvogledash.be
Ами той е един от първите домейни и затова.. мисля, че е най-използвания, предпочитан и известен от всички.Marik каза:Имали някакво значение домейна дали ще ми е .net или .com примерно питам защото в web counter , чета че най - често се посещавал .com :? хах :roll:
Уви не си прав.Правени са тестове с които е установено че сайтове с домейн .org и домейн .co.uk се изкарват по напред в резултати на Google Alexa Jabse и други търсачки въпреки че имат по малък PR.А и не зависи само от пейдж ранга на страницата.Мисля че си чувал за SEO.Ако сайта ти е по всички SEO стандарти ще ти го изкара на по-предна позиция.staf каза:Няма.
За да излиза сайта примерно в гоогле на по горни резултати зависи от друго.
staf каза:Зависи от PR-a .Колкото е по голям толкова толкова повече ще излиза на предни позиции.
Админ може да обясни по подробно (ако има време) за PR .Някъде беше писал за това но нямам време да търся в коя тема беше.
fena каза:И според теб по какъв метод подрежда резултатите...
Може и да е така.Просто казвам неща които съм ги прочел от този форум.m3 каза:Уви не си прав.Правени са тестове с които е установено че сайтове с домейн .org и домейн .co.uk се изкарват по напред в резултати на Google Alexa Jabse и други търсачки въпреки че имат по малък PR.А и не зависи само от пейдж ранга на страницата.Мисля че си чувал за SEO.Ако сайта ти е по всички SEO стандарти ще ти го изкара на по-предна позиция.staf каза:Няма.
За да излиза сайта примерно в гоогле на по горни резултати зависи от друго.