Дублирано съдържание

misho

Registered
Имам няколко статии, които искам освен на сайта, където са сега, да ги сложа и на още един. Проблема е, че до колкото разбрах от писаното в интернет по темата, Google не приема много добре дублираното съдържание. Ако сложа cannonical на статиите в нови сайт с връзка към стариия какъв ще е ефекта за двата сайта? Изобщо как ще е най-добре да се постъпи в тази ситуация?

В такъв случай е по-добре във втория сайт да сложиш линк тип "Източник линк-към-сайта". Доколкото съм чел така е по-добре. Прочети и тази статия. :)

misho каза:
Имам няколко статии, които искам освен на сайта, където са сега, да ги сложа и на още един. Проблема е, че до колкото разбрах от писаното в интернет по темата, Google не приема много добре дублираното съдържание. Ако сложа cannonical на статиите в нови сайт с връзка към стариия какъв ще е ефекта за двата сайта? Изобщо как ще е най-добре да се постъпи в тази ситуация?

Просто сложи един линк към твоята статия.
Дублирано съдържание има навсякъде в нета.
Новините ако погледнеш все са еднакви навсякъде.
Ако има линкове към източника то източника ще излиза пръв при търсене в google.

Аз бих го пренаписал (ако не става дума за някакъв специфичен текст). Така ще имаш и на двата сайта уникално съдържание с един и същи смисъл. :)

big_tuck каза:
Аз бих го пренаписал (ако не става дума за някакъв специфичен текст). Така ще имаш и на двата сайта уникално съдържание с един и същи смисъл. :)
По-скоро ще сложа връзка към оригинала. Става въпрос за статии за различни видове птици, така че няма много какво да променям. Най-много да напиша някоя глупост. :)

Back
Горе