ЕГН

Player_pz

Registered
Кажете си вашето егн и аз ще определия вашия профил :)
Ето какъв е моя http://my-profiles.hit.bg/myprofil.htm
Моля да не лъжете с егн иначе няма да се получи :)

Player_pz каза:
какво искаш да кажеш "тя не е от най-точните"
ми виж сега примерно :
при тебе е : Ден от седмицата Четвъртък
така ли е ? всмисъл това трябва май да е .. най-хубав ден от седмицата ли де да знам ..
и сега ако дадеш на генератора и си избереш пак същата година , месец , дата и мъж ще видиш , че при всички който са просто това е еднакво и сега сам си прави изводите ... това поне 20 човека който трябва да са еднакви ако ми схващаш мисълта :) затова тая програмка се ползва да ти показва там кога си роден , колко дни , областа и там другите който са за изчисления , но тия глупости дето ги пишат за Секс , Обща информация , Инф. за рожд. дата , Предишен живот незнам ако вярваш.... :)

Секс , Обща информация , Инф. за рожд. дата
Това се определя от звездите, то си има специална наука за това
Иначе тая информация е въведена в програмата и само генерира за посочения ден

Споко ле , не вярвам естествено :) Само за да става веселба тук
в форума .....Иначе програмката според мен си я бива ....има ли други
такива ? А онова къде мо ги обясни разбира се че е така ..... :)

http://download.bg/prg_browse.php?q=%F5%EE%F0%EE%F1%EA%EE%EF
тука има някакви пак за хороскопи , ама не съм ги пробвал :}
ам..за звездите вече .. някой aстроном има ли тука ? хах :)

Тези всичките овни ли са, или са на моя рожден ден

Филип Димитров, Жан Виденов, Ахмед Доган, Милен Велчев, Божидар Абрашев, Андрей Пантев, Димитър Луджев, Петър Дертлиев, Владимир Спасов, Тончо Русев, Адолф Хитлер, Масимо д`Алема, Андрю Мелън, Артуро Тоскани, Бети Дейвис, Бисмарк, Бърнард Гимбъл, Вернер фон Браун, Винсент Ван Гог, Глория Суонсън, Дж. Р. Морган, Джордж Джесъл, Джоузеф Пулицър, Джоун Крофърд, Джули Кристи, Дийн Ачесън, Илка Чейс, Леополд Стоковски, Лили Понс, Лоуел Томас, Марлон Брандо, Никита Хрушчов, Питър Устинов, Тенеси Уилямс, Томас Джеферсън, Томас Дюи, Уейн Нютън, Хари Худини, Хенри Джеймс, Чарлс Чаплин.

http://web-tourist.net/project/bafitu/bafz.htm
само като видя Лили Иванова и ми става гадно :? обаче я .. Уилям Шекспир обаче видях нещо ама хм.. ви към края пише : Хитлер хм..май наистина е нагласено..

тогава отпада и една зодия да са щото 30 март май е Овен , а 20 е Телец така , че какво друго може да е.. нещо са искали повече хора явно...

Хитлер е ТЕЛЕЦ .
В това спор няма.
ЗОдията не се определя от еди кой си ден до еди кой си ден.
Определя се от това под какъв знак си се родил или
под какво съзвездие...
Нещо такова.
ПО времето когато е роден Хитлер телец са били всички които са родени пт 19 април до 19 май.
Тоест по това време (в края на по миналия век) е роден под знака на телец.
НАли не мислиш, че селд 100 години телеца пак ще е между
22 април и 22 май ?
ЩЕ е между 26 април и 26 май защото по друг начин ще са подредени звездите по това време.
НЯма нищо общо с датата.

Back
Горе