Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Няма никакъв бъг! Просто си написал никът си с малки букви и затова е излязло така lirix.Ако искаш урока ти да бъде изтрит кажи и ще го направя.LiRiX каза:
Сега забелязах, че ако се логна в началната страница с lirix то уроците ми илизат с малки букви на ника, а не с LiRiX :?
Може ли да се фиксира този бъг?
И 2ро.
Моля те админ, сложи на уроците бутон Изтрии урока, за да си оправя ника на уроците.
Идеята е сам да мога да си ги изтривамstaf каза:Няма никакъв бъг! Просто си написал никът си с малки букви и затова е излязло така lirix.Ако искаш урока ти да бъде изтрит кажи и ще го направя.LiRiX каза:
Сега забелязах, че ако се логна в началната страница с lirix то уроците ми илизат с малки букви на ника, а не с LiRiX :?
И 2ро.
Моля те админ, сложи на уроците бутон Изтрии урока, за да си оправя ника на уроците.
Вместо да се трие можеш да го едитнеш и да пуснеш нов урок.LiRiX каза:Идеята е сам да мога да си ги изтривамstaf каза:Няма никакъв бъг! Просто си написал никът си с малки букви и затова е излязло така lirix.Ако искаш урока ти да бъде изтрит кажи и ще го направя.LiRiX каза:
И 2ро.
Благодаря ти :?: Стана по този начин.Soul_Stealler каза:admin беше казал, че има начин за триене... май беше като се изтрие заглавието на урока... :roll:
Урока не се трие но не се вижда заглавието му иначе си съществува.Soul_Stealler каза:admin беше казал, че има начин за триене... май беше като се изтрие заглавието на урока... :roll:
Да и за това ако може да се сложи бутонче "Изтрии ирока"staf каза:Урока не се трие но не се вижда заглавието му иначе си съществува.Soul_Stealler каза:admin беше казал, че има начин за триене... май беше като се изтрие заглавието на урока... :roll: