Здравейте,
Един фриенд ми помогна да си напиша една логин система но немога да се справя с една част от системата та затова ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарен
та значи
системата използва база данни (MySQL)
Таблицата изглежда така
userid | user_name | user_pass | user_level | date | user_email | user_ip
като се регистрира някой той е левел 0 (до тук добре)
идеята ми е как като е минал месец от регистрацията потребителят да става левел 1 и да си остава там (на вторият месец нетрябва да става левел 2 а да си остане левел 1 завинаги)
ако можете да ми помогнете как да стане това ще съм ви много благодарен щото и идея си нямам как трябва да стане и най вече как до ги изкара топребителите и да сравни датите
пп датата изглежда така 09-08-2006
Благодаря предварително за помоща
Един фриенд ми помогна да си напиша една логин система но немога да се справя с една част от системата та затова ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарен
та значи
системата използва база данни (MySQL)
Таблицата изглежда така
userid | user_name | user_pass | user_level | date | user_email | user_ip
като се регистрира някой той е левел 0 (до тук добре)
идеята ми е как като е минал месец от регистрацията потребителят да става левел 1 и да си остава там (на вторият месец нетрябва да става левел 2 а да си остане левел 1 завинаги)
ако можете да ми помогнете как да стане това ще съм ви много благодарен щото и идея си нямам как трябва да стане и най вече как до ги изкара топребителите и да сравни датите
пп датата изглежда така 09-08-2006
Благодаря предварително за помоща