Електронен магазин

k0kicha

Registered
Искам да си направя електронен магазин. Пробвах с osCommerce ама тоя софтуер май е много лошо написан. Немога да го направя на български език с който и да е language pack. Има ли някакъв друг софтуер?! Или някой, ако се е справил с OsCommerce да ми даде съвет ?!

k0kicha каза:
Искам да си направя електронен магазин. Пробвах с osCommerce ама тоя софтуер май е много лошо написан. Немога да го направя на български език с който и да е language pack. Има ли някакъв друг софтуер?! Или някой, ако се е справил с OsCommerce да ми даде съвет ?!

Това още ли не работи с темплейт.
Последния път когато се опитах да се боря с това "чудо на свободния софтуер" направо ми счупи зъбите.
ХТМЛ и ПХП е на куп и честно да си призная не виждам смисъл да се занимаваш.
Ако тръгнеш да пишеш модули или да сменяш дизайн ще ахнеш.

Не познавам много системи за online магазини но съм писал няколко по сложни модула за безплатната версия на cube cart и познавам добре кода.
Препоръчвам ти го, защото кода е читав и е с темплейт за разлика от
oscommerce и има много екстри.
Лесно се преправя кода, лесно се пшиат нови модули и екстри и много лесно се сменя дизайна/темплейта.

osCommerse е пълна мизерия, плюс това е писано на PHP4, изобщо отврат. Не знам кой го е писал и с каква цел. Не искам сеаг 100 човека да ме оборят с постове, че phpbb и smarty са писани също на версия 4. Най-добре ползвай OpenCart. На мен системата ми харесва :)

Back
Горе