Преди го бях пускал, но сега е хептен подобрен - http://212.233.204.45/chat/
B Bummer Registered 4 Април 2009 #1 Преди го бях пускал, но сега е хептен подобрен - http://212.233.204.45/chat/
T trevata Registered 4 Април 2009 #3 Пак си рефрешва като пишеш, пак не може да се скролва, командите на админа се показват на обикновен юзър и т.н. Вече 4 такива чата, очакваме брояча да скочи :lol:
Пак си рефрешва като пишеш, пак не може да се скролва, командите на админа се показват на обикновен юзър и т.н. Вече 4 такива чата, очакваме брояча да скочи :lol:
R Rado Registered 4 Април 2009 #4 Аз очаквам някой да направи готов чат за разполагане в web-site като модул/компонент Тогава би било по-интересно.
Аз очаквам някой да направи готов чат за разполагане в web-site като модул/компонент Тогава би било по-интересно.
S SandPrince Registered 4 Април 2009 #5 Rado каза: Аз очаквам някой да направи готов чат за разполагане в web-site като модул/компонент Тогава би било по-интересно. Увеличете... определено и аз мисля така. в смисъл не виждам полза от тези чатове които правите, да не говорим че всичките ми изглеждат еднакви
Rado каза: Аз очаквам някой да направи готов чат за разполагане в web-site като модул/компонент Тогава би било по-интересно. Увеличете... определено и аз мисля така. в смисъл не виждам полза от тези чатове които правите, да не говорим че всичките ми изглеждат еднакви
B Bummer Registered 5 Април 2009 #6 Сега сложих и trivia bot Просто пишете /triviastart и играта започва Който има желание, може да добави и някой въпрос от менюто най-отгоре
Сега сложих и trivia bot Просто пишете /triviastart и играта започва Който има желание, може да добави и някой въпрос от менюто най-отгоре
B Bummer Registered 5 Април 2009 #8 Ами съдба.То не бяха гори, клавиатури, форуми с точки.Сега са чатовете Промяна: вече trivia работи
H Harry_Potter_ Registered 6 Април 2009 #9 Абе има един много гаден бъг скролна на долу и то веднага качва най-горе...Оправи тоя бъг пич много гадно се получава.
Абе има един много гаден бъг скролна на долу и то веднага качва най-горе...Оправи тоя бъг пич много гадно се получава.