Ето предложението за тениските.

Acho каза:
miro_94 каза:
Втората ми харесва повече :D

Едното ще е лицевата част, другото гърба. Така си мисля
аз де. Иначе ми харесват. (:
Не виж, яката и на 2те е с лицевата част...2рата определенно е по-добре, но мисля че те са за различни цели :)

Но 2рата определенно е по-добре :)

Една е тениската бе хора.
Изглед отпред и от зад.
И няма да струва нищо но трябва да имате 100 support точки за да я получите.

Иначе няма да се взимат бонус точки за нея .

Както го коментирахме тук:
http://www.web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=23714

Няма да е зле да има и други предложения :? Примерно някоя от тениските да има и сиьо.

Няма да да е зле също този надпис "SUPER HOSTING" да е по-средата, че от дясно стой... "дървено".

Много ми харесват. Всички искаме да си земем и това е ясно. Колко от нас ще си вземат е оттделен въпрос. Аз можеби няма да имам тази възможност, но други ще имат. Тениската е страхитна, а това че отзад пише superhosting е още по-добре. Добре направи че реши да пуснеш тениски, само се надявам да не стане така че всеки да си вземе и айде хоп всички сме с тениски на Web-Tourist.

Страхотна идея, а и тениските са страхотни! :)

Като решим какво и къде ще е техния надпис (явно).
Идеята за тениските беше тяхна и дадоха половината пари.
Отделно разбирате, че туриста от както го преместихме при тях се удвои скоростта и най-вече посещаемостта на сайта.
И няма как да не ги подкрепим и ние.
Тениска ще я имат само тези,
които имат определен брой точки (100) и ще е само "по желание". :)

admin каза:
Като решим какво и къде ще е техния надпис (явно).
Идеята за тениските беше тяхна и дадоха половината пари.
Отделно разбирате, че туриста от както го преместихме при тях се удвои скоростта и най-вече посещаемостта на сайта.
И няма как да не ги подкрепим и ние.
Тениска ще я имат само тези,
които имат определен брой точки (100) и ще е само "по желание". :)
Хмм... Предлагам текста суперхостинг да се уголеми и да стане с големината на буквите с които е изписан надписа Web-Tourist и да се центрира. Така ще бъде страхотно. :)

ПП: 100 не са ли малко? Един съпортер трябва наистина да помага, както са jooorooo и Galli.

Back
Горе