Е измислих нещо най-накрая - вижте

• Автор Автор Guest
  • Начална дата Начална дата
G

Guest

Guest
http://8aclass.free.bg/header-9a.jpg

помогнах си с едни сайт ама..
оценете го

"9а" е много блестящо, нека да е сиво или нещо друго

този полу кръг е прелено симетричен, разчупиго нека да е някаква вълнообразна линич, надписите в менюто не се четат

мисля че е добра идеята, съчетавнето на снимката на класа да е в хедъра.

добре е ама не смяташ ли че тея бутони са малко размазани и едва се четът :)
опитай да ги поизчистиш малко или да ги напишеш на ново и ще стане перфектно :)

Я СЕГА КАЖЕТЕ
ИМА ЛЕКИ ПРОМЕНИ
И ПРЕДЛОЖЕТЕ НЯКАКВО ЛОГО НА МЯСТОТО НА 9а ЩОТО ТАКА НЕ МИ ХАРЕСВА

А И ЗА ГАЛЕРИЯ ТАМ КАДЕТО Е В ДЯСНО КАДЕ ДА ГО СЛОЖА ЧЕ ОТ ДОЛУ ПРИ БУТОНИТЕ НЯМАМ МЯСТО

pcmaistor каза:
Я СЕГА КАЖЕТЕ
ИМА ЛЕКИ ПРОМЕНИ
И ПРЕДЛОЖЕТЕ НЯКАКВО ЛОГО НА МЯСТОТО НА 9а ЩОТО ТАКА НЕ МИ ХАРЕСВА

А И ЗА ГАЛЕРИЯ ТАМ КАДЕТО Е В ДЯСНО КАДЕ ДА ГО СЛОЖА ЧЕ ОТ ДОЛУ ПРИ БУТОНИТЕ НЯМАМ МЯСТО

бравос бутоните сега са много по-добре :)

а защо махна лъскавото 9а изглеждаше добре :)

а за галерията ти предлагам да я сложиш на мястото на "Чат" а във информацията да си сложиш някакво линкче за чат-а или нещо подобно :) :)
доизмисли го :)

мерси ще продължавам да мисля иначе за лъскавото 9а ще го сложа пак и мен ме кефеше иначе исках и така да го видите

ето го сега http://8aclass.free.bg/header-9a.html.htm
вече сам го разделил и на линкове и измислих нещо със началото ии галерията

Идеята за хеъдъра супер много ми хареса! Давай в същия дух :)
Ама текста е назъберн пробвай да го едитнеш на фото шоп.
Мисля, че от този сайта ще стане голяма работа като гледам хейдъра.

намен неми харесва този краг, прекалено е СИМЕТРИЧЕН, разчупго ти казах или поне зъглади ръбовите,
също го центрираи
изолсваи друг шрофт за буквите от менюто че са назъбени или пробваи като дадеш smooth

Снимката е изрязана сякаш 5 годишно дете си играе с M$ Paint ;)
За целта:
PhotoShop -> Filter -> Extract, а не ласото ;) Много по-добър, а и в случая подходящ инструмент е.

До колкото разбрах, самия хедър не си го правил ти и най-вероятно не разполагаш с оригиналните PSD файлове? Ако е така, по-добре не махай габърчето и "галерия", но текста навсякъде по хедъра според мен ще е добре да го направиш бял с някакъв семпъл ефект, който да му придава леко триизмерен вид и също така да го откроява от останалите части.

NoName, за какъв кръг говориш? Гледам, гледам, но такъв не виждам?! Ако става въпрос за изрязания овал, в който е снимката, не съм съгласен да се пипа, защото така си пасва идеално с линиите на дизайна като цяло, но след като снимката се изреже като хората, няма да е зле да съобрази размера и с този, на овала, така че да си паснат от край до край.

Бутоните също може да се сменят. Нови, овални и разделени според мен ще изглеждат по-добре от сегашните?
Помисли и над останалата част от дизайна. Такава ли ще бъде ширината и надолу? Ако да, ОК, но ако ще е по-широк ще е добре да измислиш някакво продължение надясно, наляво или в двете посоки.

И последно, долу, под бутоните май ти липсва края на хедъра? :D

Back
Горе