Е някой ако може да ми обясни това:

kitchenbg

Registered
Здравейте, значи какво имам предвид: двата компа са си в мрежа, и досега нямаше проблеми ........... обаче решихме да си пуснем една игра и понеже единия комп е с winxp sp2, а другия е с winxp sp1 .............. неискаше да направи мрежата, ровичках из firewall-a на този който е с sp2, но пак нищо ............... сега идва следният момент: така от нищото комп-а със sp1 се рестна сам, след което ми показа че кабела е изваден, какво ли не пробвах обаче нищо не става, а лан картите си ги намира без проблем. Искрено се радвам ако някой се сеща как може да се оправи това!
 
За да се ресне комп само иби е вирус или нещо хардурно :). Провери за бацили. А в този момент, кагота се е реснал да е бил наварен ?
 
Значи провери изискванията на играта дали става за компа и най вече гледай видео картата щото някои игри си изискват определена карта.
Провери за вироси.
Ако нестане преинсталирай играта щото и тя нещо може да са е бъгнала.
 
хм ..... :? , след 30 и незнам колко си рестарта се оправи самичка, но така или иначе пак неможахме да пуснем Heroes III Complete! И което е по-странното че докато и двата компа бяха със SP1 нямаше проблеми, а сега това SP2 нищо неразбирам, но както и да е. Благодарско! :?:
 

Горе