PhrozenCrew човече не съм очаквал от теб такова озлобление.
имах те за сериозен, на място пич.
е верно - не сме като теб да разбираме от 3D и от всичко, ама се учим.
честно да ти кажа аз доста се засегнах от постовете ти. това да обявиняваш половината участници че участват в това състезание защото са
връзкари е нелепо! а най-вече и да обиждаш.
да, имаме грешки. да, има за дооправяне. да, трябва да се стремим към по-добро. но всички сме хора. учим се от грешките си.
за моя сайт - знам че има разместване, мъча се почти всеки ден да го отстраня ама не става. просто дизайна не съм го предвидил ...грешка, моя си е.
бих го оправил още отдавна, да прекроя дизайна наново. и готово. но откакто бачкам като графичен дизайнер при хора които знаят мнооооооого повече от теб и мен, и от който и да е било в сайта....нямам време.
О, да там те ми оценяват и малкото което мога.
както каза admin - никой тук не се сметя за професионалист. аз по принцип имам голямо его и самочуствие, но знам че имам още много да уча и се прекланям пред хора които могат повече от мен.
като не ти харесват - недей гласува,недей пиши по тази тема.
според правилата всеки си избира категорията в която да участва.
на мен лично не ми пука дали ще спечеля. аз участвам заради кефа, колкото и странно да ти звучи. даже и нито едно място да не хвана , няма значение за мен, понеже аз се кефя на сайта си.
този сайт даже мислих отдавна да го направя,но все нещо изникваше.
е тази игра ми беше и като подтик да го почна.
ЯСНО!!!
като не ти харесват, здраве да е. кажи си - толкоз могат хората , толкоз правят.
не знам дали знаеш и аз в impact-bg.net ораганизирам игра. половината участници , че даже всички не блестят с кой знае какъв дизайн на сайтовете си обаче нека да участват. потрудели са се, а аз уважавам чуждия труд колкото и да ....
за това според мен , това което си написал до сега постовете си е пълна глупост. имахте за много точен човек, но явно съм се лъгал....
Само опорочи играта.......