ЗА КАКВИ САЙТОВЕ, ПО ДЯВОЛИТЕ ГЛАСУВАМЕ

Статус
Not open for further replies.

PhrozenCrew

Registered
Dido_net каза:
Трябва ли да има информация в сайта, когато се гласува за дизайн или не?
Приятел, да ти кажа честно и аз това се чудех - ЗА КАКВИ САЙТОВЕ, ПО ДЯВОЛИТЕ ГЛАСУВАМЕ??!!
Един няма никаква информация, друг пък все още има сериозни разминавания със дизайна. Ай стига с тая пошла тема!
Не разбирам admin защо е избрал въобще да има някакво гласуване за тази простащина от сайтове!
Admin, обоснови се поне защо си избрал тия сайтове, а не някои други.
Това дето ни предлагаш за гласуване е МЕГА зле в сравнение с други 20-30% представени сайтове в презентациите. Дори и само от към дизайн.
Това гласуване е пълна тъпня!

Редакция: Ако все пак http://muzi4ka.com/ спечели гласуването предлагам следващият път да се гласува за смотани форуми с красив хедър! Поне така ще излезе че се възприема свестен дизайн според мненията тук. Малиии!! "Катастрофа!" - както се казваше в един филм - "Underground".

PhrozenCrew каза:
Dido_net каза:
Приятел, да ти кажа честно и аз това се чудех - ЗА КАКВИ САЙТОВЕ, ПО ДЯВОЛИТЕ ГЛАСУВАМЕ??!!
Един няма никаква информация, друг пък все още има сериозни разминавания със дизайна. Ай стига с тая пошла тема!
Не разбирам admin защо е избрал въобще да има някакво гласуване за тази простащина от сайтове!
Това дето ни предлагаш за гласуване е МЕГА зле в сравнение с други 20-30% представени сайтове в презентациите. Дори и само от към дизайн.

Редакция: Ако все пак http://muzi4ka.com/ спечели гласуването предлагам следващият път да се гласува за смотани форуми с красив хедър! Поне така ще излезе че се възприема свестен дизайн според мненията тук. Малиии!! "Катастрофа!" - както се казваше в един филм - "Underground".

дай го малко по-спокойно де. пий един валериан.

PhrozenCrew каза:
Dido_net каза:

Нищо не съм избирал.
Направихме си игра.
В сайта. Записване, дрън-дрън. Тези искат да участват.
Има си отделен форум, правила информация.
Много мразя хора, които коментират и обиждат без дори да са в час за какво иде реч.
Престани да ползваш определения.
Тъпни, грозотии, простотии.

Хората се забавляват и си играят без да те ангажират.
Няма нищо общо с презентациите .

Сега всички сме длъжни да ти търпим излиянията.
Не съм видял нищо запомнящо в твоите сайтове.
Нищо.
Ако ме питаш за всичките ти сайтове дето си ги показвал не помня и един
цвят.
Семпли и добри са но ... това е.
Нищо. 0.

Тези сайтове са направени специално за тази игра.
Купен е домейн и хост за да участват.
За идея и дизайн.
Музи4ка направиха този сайт за играта преди 3 месеца а то взеха да влизат там по 10000 човека на ден.
всичките ти потребители умножени по 1000 не могат да направят толкова.
Това е защото не можеш да направиш подобен сайт, да го развиеш и да го рекламираш.
При всичките ти дипломи и претенции и т.н. ти не си направил нищо запомнящо се с което да те свържат.

Ако ще влизаш тук да си интересен няма смисъл.
Всички сме туристи. Не разбираме от професионалните ти забележки
и наистина се радваме на други неща.
Лично аз съм доволен, че потребителите направиха сайтове специално за играта и правят каквото могат за да се учат.

Така, че... разкарай се.

admin каза:
Нищо не съм избирал.
Направихме си игра.
В сайта. Записване, дрън-дрън. Тези искат да участват.
Има си отделен форум, правила информация...
Упс! Явно аз съм от тези 2000 човека, които не знаят за играта.
Не съм я отбелязал и въобще не са ми ясни правилата, затова май съм настъпил някого, но все пак отговори ми как може да гласуваме за сайтове на полуидиоти, които дори не познават HTML.

Виж човече.
Няма кой да ти ръкопляска дори да докажеш, че тук всички сме полуидиоти.

Наистина са малко потребителите, които ще се впечатлят.
Не сме родени научени (като теб) и затова ясно сме написали
следното:
Код:
  web-tourist не е създаден от професионалисти.
Сайтът няма "велика цел".
В него няма да намерите професионални програмисти, дизайнери,
разработчици на софтуер и т.н.
Не празнуваме нито 8 декември, нито "деня на сис админа".
В индекса ясно пише: "Сайт за интернет туристи и любители".
Ако се вземате "на сериозно", имате "мисия" или не си пиете хапчетата
то най-вероятно сте объркали URL адреса .

http://web-tourist.net/forum/faq.php#0

Дори да не може да пише на HTML.
Дори вчера да е прочел какво е интернет.
Няма такова значение каквото ти влагаш, защото този човек утре
може да бъде по-добър от теб.
Нима мислиш, че този сайт е направен за професионалисти и напреднали?

Да обиждаш хората не е най-лошото.
Най-лошото е, че се имаш за по човек от останалите.
Да наричаш хората идиоти означава, че няма начин да си чак толкова интелигентен колкото искаш да се докараш.

Аз мисля, че си просто лош човек.
Човек който не зачита никакви правила.
Не ги е прочел дори.

Написано е, че ние (НИЕ) не сме професионалисти.
Нямаме такива претенции.
Написано е също, че хора които се взимат на сериозно или имат мисия
не са за тук.

това не си го прочел или не си го разбрал.

Ти си просто един от многото лоши хора, които се опитват да тормозят и обиждат останалите с цел да повишат своето самочувствие.

Те (тези като теб) търсят сайтове където се събират начинаещи и
използват всяка възможност да се надуват и да обиждат.

Истината е, че ти не си повече от мен или някой друг тук.
Разликата е само, че имаш комплекси, които трябва да избиваш.

Това място е идеално за теб.
Влизат много начинаещи и даже се записват в игри да участват.

Повярвай ми. Колкото и хора да нагрубиш пак няма начин да ти порасне.

Виж ще подкрепя админа.В караоке баровете случайно да не пеят известни певци?Не!Пеят аматьори и колкото и лошо да пеят всички се забавляват и си помагат.Така е и тук.Всеки се изявява по някакъв начин (с уроци,с презентаци,с собствени сайтове и т.н.) и ако е сбъркал някъде кода или дизайна някой му помага да го поправи.Ние сме хора!Всеки греши.Сега хората им се е играло и са се постарали да направят нещо за да бъде оценено и запомнено.

Леле, леле, че дълбоко стана.
Чупи гипса малко, че взех да се притеснявам...
Никога не съм имал високо самочувствие - това първо! И второ - винаги съм искал да има справедливост:
ИМАМ БОЛЕЗНЕНО ЧУВСТВО ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ!
Може би ми е останало от Левски.... Ген някакъв български:)!
Та както и да е , нека погледнем нещата обективно - 3 от най-гласуваните сайтове са в киреча. - Защо? и как така, нали са връзкари (щом са предложени значи са с връзки) ... са въпроси на гласувалите
Под какъв ред да ти ги подам... може би под ред на гласували.. Значи говорехме за HTML. Ето я класацията:
newalid_muzi4ka.png

newalid_my_gardenbg.png

newalid_princeofpersia_bg.png

Значи излиза, че никой от създателите на тези сайтове не разбира от писане на нормален HTML. T.e. излиза, че са небрежари, които имат връзки да ги класират в това гласуване.
А някой има ли си на идея колко момчета, които са пускали презентации, се опитват да са тотално ВАЛИДИРАНИ! Защото искат утре да си намерят работа![/img]

PhrozenCrew каза:
Леле, леле, че дълбоко стана.
Чупи гипса малко, че взех да се притеснявам...
Никога не съм имал високо самочувствие - това първо! И второ - винаги съм искал да има справедливост:
ИМАМ БОЛЕЗНЕНО ЧУВСТВО ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ!
Може би ми е останало от Левски.... Ген някакъв български:)!
Та както и да е , нека погледнем нещата обективно - 3 от най-гласуваните сайтове са в киреча. - Защо? и как така, нали са връзкари (щом са предложени значи са с връзки) ... са въпроси на гласувалите
Под какъв ред да ти ги подам... може би под ред на гласували.. Значи говорехме за HTML. Ето я класацията:
newalid_muzi4ka.png

newalid_my_gardenbg.png

newalid_princeofpersia_bg.png

Значи излиза, че никой от създателите на тези сайтове не разбира от писане на нормален HTML. T.e. излиза, че са небрежари, които имат връзки да ги класират в това гласуване.
А някой има ли си на идея колко момчета, които са пускали презентации, се опитват да са тотално ВАЛИДИРАНИ! Защото искат утре да си намерят работа![/img]

Какво има общо дизайна с валидацията? В тази тема се гласува за дизайн, а не код.

Аз мога да ти дам поне 20 сайта които са много посещавани, с добра визия и без валидация. Пробвай примерно abv.bg, mail.bg, jabse.org...

Под думата професионалист се разбира човек с работа. То и от там идва думата - професия. Както е написъл админа ние сме туристи, не професионалисти.

Ами точно за това трябва да има стремеж към по-добро.
И за това тези, за които трябва да гласуваш поне не могат да си позволят да имат разместване на текста от дизайна!
За това и обявявам тази класация за лешперска! (admin: а не заради моите сайтове)
Тази класация би трябвало да даде ПРИМЕР как да се създават сайтове и дизайн, щом ще се гласува.

@PhrozenCrew, държиш се грубо.
@admin, какво става с потребителите които не са завършили сайтовете си?

Dido_net каза:
@PhrozenCrew, държиш се грубо.
@admin, какво става с потребителите които не са завършили сайтовете си?
@Dido_net, извинявай човече, не бих искал никого да засегна - заклевам се:).
А относно недовършилите - ами мисля, че нямат място в класацията, че дори и "полу-довършилите" нямат място.
Аре сега някой да ми даде линк къде я пуснахте тая класация в стил - "само за наши хора"?

@PhrozenCrew абе пич как според теб muzi4ka.com е един скапан форум с един хубав хедър, а има 25000 регистрирани потребитела... Вярно е може и да не е написан ИДЕАЛНО, но щом потребителито го харесват... та нали затова се правият сайтовете, за да се посещават и да се използват, а не да ги има...

Аз лично гласувах за градинката. Очаквам да го видя в завършен вид :wink:

lays каза:
@PhrozenCrew абе пич как според теб muzi4ka.com е един скапан форум с един хубав хедър, а има 25000 регистрирани потребитела...
PhrozenCrew каза:
Аре сега някой да ми даде линк къде я пуснахте тая класация в стил - "само за наши хора"?
@lays нямам нищо против опитите на хорицата, но защо точно за тия смотани сайтове трябваше да гласуваме?
И data.bg има много потребители, но това прави ли го дизайнерски сайт? Дизайна му е пълен леш, независимо от посещенията, а ние все пак гласуваме за дизайн, нали?
@lays, ти въобще разгледа ли какви готини сайтове има в:
http://web-tourist.net/login/lekcii/prez.php

PhrozenCrew човече не съм очаквал от теб такова озлобление.
имах те за сериозен, на място пич.
е верно - не сме като теб да разбираме от 3D и от всичко, ама се учим.

честно да ти кажа аз доста се засегнах от постовете ти. това да обявиняваш половината участници че участват в това състезание защото са връзкари е нелепо! а най-вече и да обиждаш.

да, имаме грешки. да, има за дооправяне. да, трябва да се стремим към по-добро. но всички сме хора. учим се от грешките си.

за моя сайт - знам че има разместване, мъча се почти всеки ден да го отстраня ама не става. просто дизайна не съм го предвидил ...грешка, моя си е.
бих го оправил още отдавна, да прекроя дизайна наново. и готово. но откакто бачкам като графичен дизайнер при хора които знаят мнооооооого повече от теб и мен, и от който и да е било в сайта....нямам време.
О, да там те ми оценяват и малкото което мога.

както каза admin - никой тук не се сметя за професионалист. аз по принцип имам голямо его и самочуствие, но знам че имам още много да уча и се прекланям пред хора които могат повече от мен.

като не ти харесват - недей гласува,недей пиши по тази тема.
според правилата всеки си избира категорията в която да участва.
на мен лично не ми пука дали ще спечеля. аз участвам заради кефа, колкото и странно да ти звучи. даже и нито едно място да не хвана , няма значение за мен, понеже аз се кефя на сайта си.
този сайт даже мислих отдавна да го направя,но все нещо изникваше.
е тази игра ми беше и като подтик да го почна.
ЯСНО!!!

като не ти харесват, здраве да е. кажи си - толкоз могат хората , толкоз правят.
не знам дали знаеш и аз в impact-bg.net ораганизирам игра. половината участници , че даже всички не блестят с кой знае какъв дизайн на сайтовете си обаче нека да участват. потрудели са се, а аз уважавам чуждия труд колкото и да ....

за това според мен , това което си написал до сега постовете си е пълна глупост. имахте за много точен човек, но явно съм се лъгал....

Само опорочи играта....... :o

PhrozenCrew каза:
.. Аре сега някой да ми даде линк къде я пуснахте тая класация в стил - "само!е за наши хора"?
Че така и не намерих в форума! Ако намеря правилата ще се успокоя. Писах вече, че имам Болезнена справедливост в душата. Сори!

@PhrozenCrew каква справедливост? Ти ли ще ни говориш за справедливост като наричаш труда да другите хора (сайтовете им) смотани, грозини, идиотски и т.н.?

Ти нямаш морал, газиш всичко което видиш... Но по полека не може ли?

Играта не ти харесва, има някакви нередности - ДОБРЕ! Но защо трябва да хокаш всички? На края админ ти излезе виновен.

В тази тема се оценява дизайна, а не кода. Аз прецених, че един от сайтовете ми хареса повече и дадох гласаси. Може да не е някаквъв мега як, но оцених труда на човека и подкрепих неговият сайт.

А ти какво, щом не ти харесва - не гласувай. Почна да искараш всички сайтове боклуци, да, ама не са! Нали това е целта на уеб туриста? Малко да си помогнем, да се издигнем, да се реализираме чрез награди, да имаме стимул за работа?

А ти какво си мислиш? "Абе к'ви са тия тука бе! Няма да гласувам за никого, защото не приличат на нищо, какви са тия идиоти тука тръгнали игра да ми правят". Аз бих отговорил, я по кротко? И на мен не ми харесва как управлява правителството, но не се показвам пред тях да им кажа, че са идиоти, нали? Чрез негласуване показвам своята позиция.

И в крайна сметка, от теб не го очаквах! Имах те за компетентен човек, които е дошъл тук да сподели знанията си и да се развива без да пречи на другите. :roll:

PhrozenCrew каза:
PhrozenCrew каза:
.. Аре сега някой да ми даде линк къде я пуснахте тая класация в стил - "само!е за наши хора"?
Че така и не намерих в форума! Ако намеря правилата ще се успокоя. Писах вече, че имам Болезнена справедливост в душата. Сори!

И кое е справедливото?
Има записали се в играта.
Забележи - записалите се в ИГРАТА.

Това не е конкурс за държавна поръчка или частен проект за фирмен сайт.
Игра в някакъв сайт.

Използваш определения за хората и в същото време се сравняваш с Левски.

Какъв гипс?
Превръщаш една игра в злобна разправия.
Обиждаш хората.
Ти не си справедлив човек .
Имаш претенции към игра на която даже не знаеш правилата или целта.
Целта не е някой да участва за да може да го нагрубяваш и да му се надуваш.

Да. Точно надуване е.

Разделям темата за да може да се изкажеш спокойно без да разваляш
гласуването.

http://afsh.hit.bg/

Твоя сайт е супер як
Оправи си твоя и тогава приказвай за на Sand,svilkaa,miro ... :?:

не че аз съм кой знае какво :arrow:

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе