Забравена парола - Фейсбук?

shashma88

Registered
Здравейте.

Забравих си паролата, и сега не мога да я върна понеже
емайла ми който съм въвел вече не съществува. Не мога и да го сменя, демек нищо не мога да направя.
Ако съществуваше щях да успея да го сменя, но сега не мога да направя нищо.

Всичко стана като сменях паролите, и сега забравих новата.

Ако някой знае как да го върна - има ли някакъв емайл за контакт на фейсбук в такива случай, или нещо друго, ще съм много благодарен!

Име едно налудничево нещо което само съм чувал по този проблем трябва да се свържеш с администраторите на facebook да им изпратиш сканирана личната ти карта и тогава ти давали нова парола... Лично аз не бих направил това (което е още един факт че сабират информация за нас ама това е друга тема). Другият ти вариянт е да си направиш нов facebook или да изчакаш да му мине модата :)

ventsi34 каза:
Име едно налудничево нещо което само съм чувал по този проблем трябва да се свържеш с администраторите на facebook да им изпратиш сканирана личната ти карта и тогава ти давали нова парола... Лично аз не бих направил това (което е още един факт че сабират информация за нас ама това е друга тема). Другият ти вариянт е да си направиш нов facebook или да изчакаш да му мине модата :)

"още един факт че сЪбират информация" - ами кажи ми как по друг начин да докажеш че това наистина си ти? Но наистина, такава лична информация и на банките ми е лошото да давам, камо ли на социален сайт.

shashma88 каза:
Здравейте.

Забравих си паролата, и сега не мога да я върна понеже
емайла ми който съм въвел вече не съществува. Не мога и да го сменя, демек нищо не мога да направя.
Ако съществуваше щях да успея да го сменя, но сега не мога да направя нищо.

Всичко стана като сменях паролите, и сега забравих новата.

Ако някой знае как да го върна - има ли някакъв емайл за контакт на фейсбук в такива случай, или нещо друго, ще съм много благодарен!

според теб ако можеше нали щеше да действа този начин за всеки акаунт ? Демек мога да поискам нова парола за някой чужд ?

Back
Горе