Забрана за повторно натискане на бутон.

human

Registered
Как да направа така че като се натисне бутон в сайт(примерно за търсене) да неможеш повече да го натиснеш.Примерно : http://amxcs.headoff.com. Ако не разбирате пишете :wink:

human каза:
Как да направа така че като се натисне бутон в сайт(примерно за търсене) да неможеш повече да го натиснеш.Примерно : http://amxcs.headoff.com. Ако не разбирате пишете :wink:

Ама къде в този сайт е този бутон?
аз търсене не мога да намеря?

Чесно да си кажа и аз не виждам такъв бутон.
Но мисля че знам за какво говори.
Иска да каже че след клик на един бутон автоматично той да става disabled, демек да не може да се клика повторно :wink:

Май търсачката на дата.бг е направена така.
Сега излизам като се пребера ако трябва ще постна скрийншоти. 8)

(чао за сега)

human каза:
our каза:
Логнете се ;)
ТОЧНО! ТОВА МИ ТРЯБВА

P.S. Това за търсенето беше само пример

При логване се създава (поне една) сесийна променлива. Можеш да правиш проверка дали съществува и в зависимост от това дали съществува да показваш "Вход" или "Изход"

например:
$user_id = $_SESSION['user_id'];
if ($user_id) {
echo '<a href="logout.html">изход</a>';
}
else
echo '<a href="login.html">вход</a>';

По същият начин, ако имаш няколко потребителски групи, можеш спрямо стойността на променливата да показваш различни менюта и тн.. на потребителите...

Slavei каза:
human каза:
our каза:
Логнете се ;)
ТОЧНО! ТОВА МИ ТРЯБВА

При логване се създава (поне една) сесийна променлива. Можеш да правиш проверка дали съществува и в зависимост от това дали съществува да показваш "Вход" или "Изход"

например:
if ($user_id) {
}
else

По същият начин, ако имаш няколко потребителски групи, можеш спрямо стойността на променливата да показваш различни менюта и тн.. на потребителите...

Ти не ме разбра май.Искам да стане ето това :
d.gif

Виж какво става с бутона

DJCharge каза:
<input type="button" value="Submit" onclick="this.disabled=1; this.form.submit();"> :)

Мерси СТАВА!!!

П.П.
Код:
if ($user_id) { 
} 
else 
Slavei или кода то не работи или незмам как да го използвам,иначе мерси че си се потрудил :)

human каза:
our каза:
Логнете се ;)
ТОЧНО! ТОВА МИ ТРЯБВА

Не съм те разбрал. От горния цитата помислих, че искаш като се логнеш и да ти изчезва бутона "вход".

пп
Кода, който съм дал работи, но за да работи трябва първо да създадеш сесийната променлива (това става при логване на потребителя).

Back
Горе