Забраняване на страница.

qkonet

Registered
Здравейте извинявам се за темата щом е приключим админа може да е изтрие.Значи наскоро видях едно малко скрипче което забранява посещението на дадена страница.Примерно искам да забраня една страница дето да не може да се вижда от хора които не са админи.Впрочем само аз да мога да я видя даже никой ако може и аз да не я гледам.Не мога да я изтрия нито да я махна ,че ми е нужна.Благодаря ви предварително. :)

Слагаш в страницата следния код:
Код:
<?php
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
if($ip != 11.22.33.44){
echo "Нямате достъп";}
else {
кода на страницата}
?>
Като си променяш 11.22.33.44 на твоето ip.

crazy_pi4 каза:
Слагаш в страницата следния код:
Код:
<?php
if($ip != 11.22.33.44){
echo "Нямате достъп";}
else {
кода на страницата}
?>
Като си променяш 11.22.33.44 на твоето ip.

Тука дето Ip да го променя с IP-то на хоста дето ми е и там дето е кода на страницата да сложа целия код на страницата там така ли. :)

Забравих да ви кажа ,че файла е .js

Да, слагаш твоето IP. Примерно кода на цялата страница ти е:
Код:
<?php
echo "Здравейте.";
?>
Сега, ако IP-то ти е 73.86.124.322, кода ще стане така:
Код:
<?php
if($ip != 73.86.124.322){
echo "Нямате достъп";}
else {
echo "Здравейте.";}
?>

Плачевно е ако се занимаваш с уеб и не можеш да направиш подобно просто нещо. Това става и с елементарен HTML.
Код:
<meta http-equiv="refresh" content="някаква цифра, например 10;URL=http://Някакъв уеб адрес" />

Промяна: Щом файлът е JavaScript е невзможно. Само може да го компресираш => става не четим, но за това трябва да си писал грамотно кода.

@I_V_O така ще прехвърля всички, а той иска да може да я вижда, но не и други хора.

Все пак казах че файла не е HTML или PHP ,а е .js

Едитнах си поста по-нагоре и е хубаво тези уточнения да ги правиш в първия пост не да се чудим какво питаш, а след това друго да излезе.

ПП: JS файлът не е уеб страница :evil:

Значи немога да забраня влизането в JS файл

qkonet каза:
Значи немога да забраня влизането в JS файл
Слагаш в файла
var stop = 1;
if (stop == 1)
{
break;
}
..останал код
Това ще забрани даже и на теб да влезеш ,освен ако не промениш stop да е различно от 0-ла

Вие май не четете постовете на @emagi и всеки си знае неговата си.

Значи правиш си една папка. Слагаш в нея въпросния JS файл и създаваш един .htaccess файл в същата тази папка.

В него слагаш:
Код:
Order Deny,Allow
Allow from 111.111.111.111
Deny from all

На мястото на 111.111.111.111 пишеш твоето IP :)

Ами тогава как ще ползва този файл в сайта си? Казах кое е единственото решение.

Горе