Завките към модераторите да проверят дадена тема.

index

Super Moderator
Линка се натиска и с причина , и без причина.Като влезна , гледам темата си е наред, а в същото време е отбелязана за проверка.Ако може да се направи да се пише и малък коментар, какво не и е наред на темата.... ??????

index каза:
Ако може да се направи да се пише и малък коментар, какво не и е наред на темата.... ??????
а и няма да е лошо да се види, кой е докладвал

Ми хубаво ще е... щото аз често си докладвам... даже и днеска съм докладвал, ама не винаги има реакция.

crazy_pi4 каза:
Ми хубаво ще е... щото аз често си докладвам... даже и днеска съм докладвал, ама не винаги има реакция.

Това че ти си видял нещо, не значи , че и аз мога да го видя , примерно говорим.
Не е важно кой е докладвал и кой не е .Важното е да се види къде е.Прегледах няколко теми в php раздела, и не видях пролеми.

index каза:
crazy_pi4 каза:

Това че ти си видял нещо, не значи , че и аз мога да го видя , примерно говорим.
Не е важно кой е докладвал и кой не е .Важното е да се види къде е.Прегледах няколко теми в php раздела, и не видях пролеми.

Много е важно да се види кой е докладвал, и кой не!Защото , ако някай натиска ей така бутона, "за БОГ да прости" си търси наказанието

emagi каза:
index каза:
crazy_pi4 каза:

Много е важно да се види кой е докладвал, и кой не!Защото , ако някай натиска ей така бутона, "за БОГ да прости" си търси наказанието
Имаш право :)

Но нека да не забравим ,че нашият Бог има последната дума ( Визирам admin )

Става дума не за забележките а за линковете долу в темата, с които се докладва за нередности по темата.А и в тези забелжки, също няма да е лошо да се вижда от моделаторите кой за кой е направил забелжка.

<a class="translate" onclick="return docladSubmit()" href="viewtopic.php?t=78899&dokladvai=1"></a>

Докладвай нарушение в тази тема

Е то се вижда всичко, не знам поне аз де.
Кой на кой е правил забележки.
Всички докладвани и не проверени теми.
Или нещо не разбирам мисълта ви ?

staf каза:

+ обяснение поне от 30 символа.
Защото се правят доклади, и аз поне не виждам в половината теми къде е проблема.

index каза:
staf каза:

Защото се правят доклади, и аз поне не виждам в половината теми къде е проблема.
ДА, тук съм съгласен с теб!

30 символа мисля че са малко ... поне около 150 биха били достатъчни за едно обяснение, но не подробно естествено.
Преди няколко дни също си мислех да направя тема за това, защото понякога като докладвам може модератора да не забележи за какво съм поискал да се провери ...

emagi каза:
index каза:
staf каза:

ДА, тук съм съгласен с теб!
Да и аз съм на вашето мнение, трябва да има.

Аз още не съм сложил индикация, че има забележка пък за формуляри ще трябва да се почака.

Back
Горе