Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
а и няма да е лошо да се види, кой е докладвалindex каза:Ако може да се направи да се пише и малък коментар, какво не и е наред на темата.... ??????
crazy_pi4 каза:Ми хубаво ще е... щото аз често си докладвам... даже и днеска съм докладвал, ама не винаги има реакция.
index каза:crazy_pi4 каза:Ми хубаво ще е... щото аз често си докладвам... даже и днеска съм докладвал, ама не винаги има реакция.
Това че ти си видял нещо, не значи , че и аз мога да го видя , примерно говорим.
Не е важно кой е докладвал и кой не е .Важното е да се види къде е.Прегледах няколко теми в php раздела, и не видях пролеми.
Имаш правоemagi каза:index каза:crazy_pi4 каза:Ми хубаво ще е... щото аз често си докладвам... даже и днеска съм докладвал, ама не винаги има реакция.
Това че ти си видял нещо, не значи , че и аз мога да го видя , примерно говорим.
Не е важно кой е докладвал и кой не е .Важното е да се види къде е.Прегледах няколко теми в php раздела, и не видях пролеми.
Много е важно да се види кой е докладвал, и кой не!Защото , ако някай натиска ей така бутона, "за БОГ да прости" си търси наказанието
staf каза:Е то се вижда всичко, не знам поне аз де.
Кой на кой е правил забележки.
Всички докладвани и не проверени теми.
Или нещо не разбирам мисълта ви ?
ДА, тук съм съгласен с теб!index каза:staf каза:Е то се вижда всичко, не знам поне аз де.
+ обяснение поне от 30 символа.
Защото се правят доклади, и аз поне не виждам в половината теми къде е проблема.
Да и аз съм на вашето мнение, трябва да има.emagi каза:ДА, тук съм съгласен с теб!index каза:staf каза:Е то се вижда всичко, не знам поне аз де.
+ обяснение поне от 30 символа.
Защото се правят доклади, и аз поне не виждам в половината теми къде е проблема.