Във Въпроси.инфо може да зададете своя въпрос или да отговорите на вече зададени. От тук задавайте въпросите на които не може да намерите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
MaLa_NocHe каза:Сайта много ми харесва, и според мен има потенциалвсеки ден го посещавам и коментирам. Оправи категорията ГеоРграфия на География
MaLa_NocHe каза:Ако може да преведеш целия сайтсмисъл цялата система ще е още по добре.
BBC91 каза:Браво! Харесва ми. Това което най - ми харесва е , че идеята за сайта е уникална поне за България. Мисля, че можеш да пожънеш успех със сайта :?: . Успех.
Ми уникална е досега не сме виждали в България такъв сайт!a009 каза:BBC91 каза:Браво! Харесва ми. Това което най - ми харесва е , че идеята за сайта е уникална поне за България. Мисля, че можеш да пожънеш успех със сайта :?: . Успех.
кой ти каза че е уникална ?
ivko каза:Ми уникална е досега не сме виждали в България такъв сайт!a009 каза:BBC91 каза:Браво! Харесва ми. Това което най - ми харесва е , че идеята за сайта е уникална поне за България. Мисля, че можеш да пожънеш успех със сайта :?: . Успех.
Браво,сайта ми харесва много. :?:
ivko каза:Ми уникална е досега не сме виждали в България такъв сайт!a009 каза:BBC91 каза:Браво! Харесва ми. Това което най - ми харесва е , че идеята за сайта е уникална поне за България. Мисля, че можеш да пожънеш успех със сайта :?: . Успех.
Браво,сайта ми харесва много. :?: