Закриха затвор, надупчен с 25 тунела

Access

Registered
Затвор, станал неизползваем, тъй като бил "надупчен" с 25 тунела за бягство, беше закрит в бразилския щат Сао Паоло, съобщиха полицейски източници.Опитите да бъдат запушени тунелите с пясък и чакъл са останали безрезултатни, тъй като онова, което затворническите власти правели през деня, било разрушавано през нощта от затворниците.Полицията се принудила да постави постове от по двама души пред всеки изход на тунел - 50 полицаи, които били ангажирани денонощно. Когато на изхода на някой от тунелите се появяла глава, те трябвало да принуждават затворника да се върне в килията си, но през нощта контролът ставал труден, признават безпомощността си властите на затвора.Дори и по времето на евакуирането на затворниците, преди затворът да бъде закрит, няколко от тях успели да избягат.
zan-zatvor-txt.jpg

:shock:
кво ша кажете а :lol: :lol: :lol:
тая вечер се на такива интересни новини попадам дето падам под бюрото :shock:

Звучи познато но от каде ли?
1.Швейцарско сирене
или
2.Старата къща на брата на баба ми :twisted:

Имам познат дето е бил в Бразилия.
Тея са ачовеци там. Просто няма такива престъпници никъде.
Под въоръжен грабеж разбират следното:
20-30 въоръжени с картечници и гранатомети превземат летището.
Други 20 нападат със стрелба самолет с пари и задигат 3000000 долара.
И това е в мирно време. :shock: Няма война там.

Полицията и съдилищата си вършат съвестно работата обаче тея са
иноземци и не могат да бъдат озаптени.

Ами най-големите касапи са от там, без да им мигне окото ще заколят някой човек на улицата само за да му вземат парите.

В бг ще те уграбят без да разбереш :twisted: и ние не си поплюва ме -->Колата на Бекъм била открадната от българска банда

Back
Горе