Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
jefriii каза:.... бахти тъпите то не се изтриват само новите
Camp rock
Хрониките на нарниа
и др.
От този пост ми стана лек смешно... Толкова леко, че чак заплакахProBy каза:защото иначе НСБОП ще ги спрат, имат споразумение със тях че ако си трият новите филми коио са в премиера или нещо такова, ще ги оставят да продължат тяхната дейност, все пак пиратството никога немое да се спре,веки се е примирил с това...
изчезват не са старите има и нови сигурен съм че ако пипитам във форума на замунда защо става така те ще делнат темата ведната .//././.sooNatter каза:От този пост ми стана лек смешно... Толкова леко, че чак заплакахProBy каза:защото иначе НСБОП ще ги спрат, имат споразумение със тях че ако си трият новите филми коио са в премиера или нещо такова, ще ги оставят да продължат тяхната дейност, все пак пиратството никога немое да се спре,веки се е примирил с това...!
Извинявай ама НСБОП, какво общо има със замунда... Сървъра на замунда нито е в България, нито в някоя друга странаА и не мисля, че на НСБОП им пука дали ще го има филма докато е премиерата или ще го има след премиерата... За тях по-важното е, че всичко е пиратско там
НСБОП ако можеха щяха яко да намелят замунда, но проблема е че просто не е според закона
Дори сървъра на замунда да е в някоя друга страна (аз си мисля, че е някаде в морето, но...) , замунда е разпространена само в България... Никои от чужбина няма да хване да съди замунда...
ПП: за въпроса му "Защо изчезват филмите?" : Не си ли се замислял, че може би по-старите филми вече не са чак толкова теглени и някои от админите/модераторите са решили да ги изтрият или пък качения филм (нов или стар...няма значение) е бил качен неправилно или е бил мирор от някой друг сайт... Много са вариантите, но това с НСБОП изобщо не ми се връзва (поне на мен) !
sooNatter каза:От този пост ми стана лек смешно... Толкова леко, че чак заплакахProBy каза:защото иначе НСБОП ще ги спрат, имат споразумение със тях че ако си трият новите филми коио са в премиера или нещо такова, ще ги оставят да продължат тяхната дейност, все пак пиратството никога немое да се спре,веки се е примирил с това...!
Извинявай ама НСБОП, какво общо има със замунда... Сървъра на замунда нито е в България, нито в някоя друга странаА и не мисля, че на НСБОП им пука дали ще го има филма докато е премиерата или ще го има след премиерата... За тях по-важното е, че всичко е пиратско там
НСБОП ако можеха щяха яко да намелят замунда, но проблема е че просто не е според закона
Дори сървъра на замунда да е в някоя друга страна (аз си мисля, че е някаде в морето, но...) , замунда е разпространена само в България... Никои от чужбина няма да хване да съди замунда...
ПП: за въпроса му "Защо изчезват филмите?" : Не си ли се замислял, че може би по-старите филми вече не са чак толкова теглени и някои от админите/модераторите са решили да ги изтрият или пък качения филм (нов или стар...няма значение) е бил качен неправилно или е бил мирор от някой друг сайт... Много са вариантите, но това с НСБОП изобщо не ми се връзва (поне на мен) !
jefriii каза:изчезват не са старите има и нови сигурен съм че ако пипитам във форума на замунда защо става така те ще делнат темата ведната .//././.
е сега отивам запътих се няма да дам пари за нещо което мога да го получа безплатно от друг такерdjman каза:jefriii каза:изчезват не са старите има и нови сигурен съм че ако пипитам във форума на замунда защо става така те ще делнат темата ведната .//././.
Разбира се, че ще я изтрият...
Аз се чудя... Искаш го тоя новия филм (или стария) - ми отиваш в магазина (или amazon.com) и го купуваш... Толкова ли е сложно??? :roll:
Както и да е ... Сега не ми се спори :evil: , но да знаеш, че изобщо не мислиш в правилната посока!jefriii каза:изчезват не са старите има и нови сигурен съм че ако пипитам във форума на замунда защо става така те ще делнат темата ведната .//././.
jefriii каза:е сега отивам запътих се няма да дам пари за нещо което мога да го получа безплатно от друг такерdjman каза:jefriii каза:изчезват не са старите има и нови сигурен съм че ако пипитам във форума на замунда защо става така те ще делнат темата ведната .//././.
Разбира се, че ще я изтрият...
Аз се чудя... Искаш го тоя новия филм (или стария) - ми отиваш в магазина (или amazon.com) и го купуваш... Толкова ли е сложно??? :roll:
Да така мисля... Зависи в кое море и къде! знаеш ли защо досега не са осадили pirate-bay.com или нещо такова беше... Защото е в океана - НЕУТРАЛНА ЗОНА и няма как просто да го осадят! Я се позамисли... Тихия океан на кой е? България лиr0073x каза:sooNatter каза:От този пост ми стана лек смешно... Толкова леко, че чак заплакахProBy каза:защото иначе НСБОП ще ги спрат, имат споразумение със тях че ако си трият новите филми коио са в премиера или нещо такова, ще ги оставят да продължат тяхната дейност, все пак пиратството никога немое да се спре,веки се е примирил с това...!
Намира се в Амстердам, Холандия.
А ти мислиш, че щом нещо се намира в море, значи не е в държава ?
Интересно...
SveXteZ каза:Не са ли в Швейцария и двата споменати сайта ?
Всъщност ако е достатъчно да е 14 мили навътре в морето за да е в неутрална зона, не чак в океана ...