Запазване на датабаза и местене на форума...МНОГО ВАЖНО

fenabg

Registered
Хора искам да Ви попитам след като сам си запазил датабазата на компа, ако ми стане нещо с форума... някой админ изтрие мненията или някой изтрие самата датабаза, може ли с този файл да си върна потребителите и мненията всичко...

fenabg каза:
Хора искам да Ви попитам след като сам си запазил датабазата на компа, ако ми стане нещо с форума... някой админ изтрие мненията или някой изтрие самата датабаза, може ли с този файл да си върна потребителите и мненията всичко...
Ест...
Отиваш във панела даваш Системни=>Съхраняване на БД
Даваш на пълно сахранение.. във зип.. и имаш всичко..
На компа и ако нещо се заеби ги върщаш от Възстановяване на БД и там посочваш зип.. и даваш въздовановяне.. и всичко ти е върното..
По старомо както сие било във момента в които си сейвал БД-то .. :?:

dashe каза:
fenabg каза:
Ест...
Отиваш във панела даваш Системни=>Съхраняване на БД
Даваш на пълно сахранение.. във зип.. и имаш всичко..
На компа и ако нещо се заеби ги върщаш от Възстановяване на БД и там посочваш зип.. и даваш въздовановяне.. и всичко ти е върното..
По старомо както сие било във момента в които си сейвал БД-то .. :?:

Добре а ако не съм го съхранил на ЗИП

dashe каза:
:idea:
Е то там си има едвали има само зип :)

ОК мерси много ;) само че имам и още 1 въпрос по това :)

Ако се изтрие самата датабаза от control panela на сайта и си направя нов форум ... и дам това да кача новата паза потребителите ще се запазят ли ...смисъл с чисто нова датабаза от mysql-а ?

мдам, то всичко си е във файла който си запаметил! не само потребителите, но и всичко останало се запазва ........... даже има и един урок който може да ти е от полза http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1049

Хора а може ли с тази датабаза от phpBB да изтрия phpBB-то и датабазата от Control Panel и да си инсталирам IPB и на него с този файл от phpBB за базата данни да ми се запази всичко ?

Back
Горе