Запаметяване на новина на сайт

qkonet

Registered
Искам да ви попитам как да направя RSS новините да се запаметява цялата новина на моят сайт ,а не да отвежда до другия от които сам взел RSS новината.Сайта е качен на hit.bg

значи това няма как да стане първо , защото ти неможеш да подкараш RSS , и второ няма как да запишеш новината цялата , това може да се регулира колко да се записва ( цялата или полвината ) от сайта от който взимаш RSS ...

Аз сам подкарал RSS ,но незнам да ли ми го изписва правилно.ето виж http://www.bg-news.hit.bg .Извинявам се ,че се наложи да сложа линк ,но за да видите как стоят нещата.

аха , аз разбрах че ти искаш да пуснеш .

Значи само това можеш да направиш , да пуснеш е изключено :?:

Ми нищо щом не може не може ,а примерно как стоят нещата с истинските сайтове за новини.Примерно си закупувам абонамент от БТА след като сам си закупил хоста и домейн правя си дизайн и както е rss ли се слагат новините или се запаметяват по-друг начин на моя сайт.

qkonet каза:
Ми нищо щом не може не може ,а примерно как стоят нещата с истинските сайтове за новини.Примерно си закупувам абонамент от БТА след като сам си закупил хоста и домейн правя си дизайн и както е rss ли се слагат новините или се запаметяват по-друг начин на моя сайт.
ами не , зависи много от скрипта който си напишеш за rss :) може да го направиш да ти изкарва само заглавията , може да направиш само новината и т.н. :wink:

Горе