Макар че почна да пише през ред. Ще видим кой пречи.
Аз не съм писал на сървърен език досега, и макар че съм във възторг от РНР, тия двусмислия, незнаене как ще се интерпретира скрипта и трудното дебъгване ме вбесява. Може би ще трябва да си инсталирам Zend Studio.
На млади години като напишеш една програмка и ти каже syntax error оди я търси. После дойдоха IDE и стана едно удоволствие. Сега PHP ме връща в именно тези години и почнах да разбирам защо РНР скрипт се пише от екип 1 година (за хубав CMS например), а аз бих го написал на VB за 1 ден. Но като цяло езикът е много мощен (и слава богу) и в съюз с AJAX например става голяма работа за динамичен уеб дизайн. Мойто сайтче http://imaloednovreme.com е на html и е писано изцяло на ръка. Никакви дримуивъри, никакви WYSIWYG редактори, ама то си е мое и не ми пука дали е динамично, или статично. Имам пълен контрол, а не каквото CMS (WP, JOOMLA или какъвто и да е CMS) ми дава. И дори да мина тия 109! урока за JOOMLA, пак тя ми прави сайта, а не аз. Това не е PHP, това е да цъкаш с мишока.
P.S. Не си промотирам сайтчето. Достатъчно е да напишете в Google - зарко или zarko, бате зарко или bate zarko от 91500 резултата излизам на първо място аз. Естествено разбира се.
P.P.S. Желая всичко най на всички web туристи. Великолепна идея, защото знанието трябва да се споделя. Когато ти дам един кон ти ще имаш кон, а аз няма да имам, но когато споделя знанието си с теб - ти ще имаш знание и аз ще имам.