Започна записването за "големия" конкурс!

NetCutter

Registered
Реших да направим едно конкурсче за най-красив Десктоп.
Ще участват само 5 човека.Единият от тях съм аз,така че остават още само 4 свободни места :lol:
Всеки който се запише ми праща скрийншот от своят Десктоп.След което аз ще пусна една анкета,като всичките ще бъдат номерирани, но няма да се казва кой десктоп на кой е!Това ще стане ясно след конкурса!Както и да е, подробностите ще ги съобщя навреме!Сега можете да се запишете и имате една седмица(т.е. до другият петък 08.09) за да си подготвите десктопите и да ми ги изпратите на ЛС!
Пак казвам не казвайте на кой, кой е десктопа иначе ще има дисквалифициране!
Така ет ои записалите се:
1.NetCutter
2.mupcku
3.Player_pz
4.Borko
5.mizack
Седем дни. . .

Записването приключи!
Участниците ще са:
1.NetCutter
2.mupcku
3.Player_pz
4.Borko
5.mizack

Имате 7 дни да ми предоставите вашите десктопи,а тези които са го направили да се молят за победа!
При установяване на всякакъв вид намекване или просто казване кой десктоп на кой то този който го е разкрил е дисквалифициран!
На 08.09,аз ще пусна всички десктопи, като ще гласувате по номера:
#1 ,#2, #3, #4 и #5,които номера разбира се няма да съвпадат с тези от списъка!
Пожелавам успех на всички и най-вече на себе си :lol:

NetCutter срамота само 5 човека ли ? Ще подам жалба, че дискриминираш останалите юзари.Ще те съдим до дупка ако не увеличиш квотата за участие.

Да погледнем реалистично на нещата!
Ако всички се запишат кой ще гласува?
Това няма да е последният конкурс,тъй че не се косете!

Хората остават същите!
Да погледнем реално не сме форум с много потребители и няма да има кой да гласува!

NetCutter каза:
Хората остават същите!
Да погледнем реално не сме форум с много потребители и няма да има кой да гласува!

ами защо не направил проста система за конкурс всеки ще може да се запише и реално системата ще е една анкета само кадето за да гласуваш трябва да се логнеш а като се логнеш неможеш да гласуваш за себеси така всеки ще може да участва и няма да може да гласува за себеси

Не смяташ ли че това е излишно!?
Цялата идея се роди м/у мене е Плей!
Просто исках да направя една анкетка и толкоз, но изведъж всички искаха да се запишат!

Горе