Започна и 3-тия Биг Брадър !!

Smirnoff каза:
Исповядайте се по повод новия сезон на предаването.

По-точно кажете си мнението как го предвиждате и подобни

:o

Ами още по малко почитатели от миналия,ако ненамерят някакъв начин да направят предаването по интересно БТВ няма ги устави да направят някакъв по сериозен рейт с тяхното толкова очаквано предаване Survivar

1.Биг Брадър 1 и Вип брадър ме изкефиха най-много(до сега)
2.Биг Брадър 2 беше ПЪЛНАТА ТАПНЯ, до толкова беше побългарен че нямам думи!
3.Това ме навежда на мисълта че и Биг Брадър 3 ще е също, баси кухотията
4.Сървайвър(според мен) няма как да бъде побългарен щото не е в България( :D ) и защото там нещата няма как да бъдат до толкова комерсиализирани, щото там или оцеляваш или НЕ! :?:

Оффф,абе там няма начин да не оцелееш бе!
Зад камерата има една дузина медицински екип!Ако има ураган, дали ще ги оставят там!?
И ще бъде побългарено, където и да се намира!Все пак е направено и участват българи!
Sucks!

fena каза:
Телевизия не гледам :lol:
Me too :)
Всички реалити шоута са пъна боза и всичко е един цирк един театър... просто всичко е нагласено :roll:

Syntax edit by NetCutter

Бахти селенията в този биг брадър. Само на диалекти говорят, не могат на чист български да говорят.

staf каза:
Бахти селенията в този биг брадър. Само на диалекти говорят, не могат на чист български да говорят.

;)

Предпочитам Survivor, надявам да не е поредната българска простотия и дано да има какво да предложат на зрителите,защото повечето хора очакват доста от това предаване :)

Back
Горе