Засичане на цялта система

BattleGrounds

Registered
Значи преситалирах си компа но няма промяна пак става така преди ми беше ставало преситалирах го и се оправи но не и тоиз път
... Какво точно е:
Минат няколко часа не определен брой може 1 може и 5
и спира ми интернета и като цъкна на иконката да го пусна тя не се пуска, но това не е нищо, абсолютно нищо неще да се пуска цъкам на мозила скайп каквото и да е просто зарежда не се стартирва дори и програмите она операционата система не се стартирват "ctrl+alt+del" не се пуска... за да го оправя трябва да рестартирам компа но след 3-тот спичане човек започва да се ядосва..

Може да е от антивирусната.Ако си я пускал и си спрял сканирането компа се сбозва по тоя начин.Понякога започва да спича 10 сек.след рестарта.
1.пусни пълна проверка и изчакай докрай.
или
2.Преинсталирай антивирусната.

Пробвай с друг релийс на уиндоус. Опитай да форматираш всичко дялове, може някой коварен червей да се е скрил.

Еми пробвах да ги форматирвам по отделно но всичките едновремено немога тъйкато има неща които си пазя а не ми се качват из нета.. може и от ОС-то да ено преди си карах с него без да имам проблеми

Я вземи си отвори компютъра и го изчисти от прах да видим да ли ще прави така

чистя го.. .имах проблем с клавиатурата еднио копче се натискаше постояно,реших да я сменя и какво стана сега няма проблем :shock:

Back
Горе