M miro91 Registered 5 Декември 2007 #1 Има ли код с който да се затвори обикновен прозорец. За pop up прозорец знам кода но прозореца който искам да затворя е обикновен не е поп уп.
Има ли код с който да се затвори обикновен прозорец. За pop up прозорец знам кода но прозореца който искам да затворя е обикновен не е поп уп.
D Dodo1987 Registered 5 Декември 2007 #2 Ами аз съм виждал нещо подобно с Джава ама и в този случай не може да го затвори а просто маха всичко от екрана и става бял.
Ами аз съм виждал нещо подобно с Джава ама и в този случай не може да го затвори а просто маха всичко от екрана и става бял.
M miro91 Registered 5 Декември 2007 #3 аз намерих джава скрипт който затваря обикновен прозорец но излиза една съощение дали съм сигурен и като дам на ОК и са затваря. Код: <a href="javascript:self.close()">Затвори</a>
аз намерих джава скрипт който затваря обикновен прозорец но излиза една съощение дали съм сигурен и като дам на ОК и са затваря. Код: <a href="javascript:self.close()">Затвори</a>
D datamatrix Registered 5 Декември 2007 #4 Не можеш дирекно да затвориш не-попъп прозорец, винаги ще го има съобщението. Това е направено с цел сигурност.
Не можеш дирекно да затвориш не-попъп прозорец, винаги ще го има съобщението. Това е направено с цел сигурност.