Защита от сваляне

bojko91

Registered
Здравейте,

Трябва да кача и добавя за гледане един филм (около 15 мин, мисля да го конвертирам на флаш) , но условията са без той да може да се сваля. Има ли начин да се направи това, и какъв е той?

Поздрави!

Няма такъв вариант.
В каквото и да го превърнеш, вижда ли се от хората, значи може да се сваля

bojko91 каза:
Здравейте,

Трябва да кача и добавя за гледане един филм (около 15 мин, мисля да го конвертирам на флаш) , но условията са без той да може да се сваля. Има ли начин да се направи това, и какъв е той?

Поздрави!

Може да го спреш само докато не почне да го гледа.
примерно да искаш да има регистрация и акаунт за да може да го гледа.
Почне ли да го гледа... край.... вече е на неговия комп.
За да гледаш нещо в интернет (картинка, филм, музика) трябва първо да го свалиш.
Не го сваляш ти. Бразуърът го сваля и ти го пуска.
Достатъчно е да разбереш къде го е свалил и е твой.

admin каза:
bojko91 каза:
Здравейте,

Поздрави!

Може да го спреш само докато не почне да го гледа.
примерно да искаш да има регистрация и акаунт за да може да го гледа.
Почне ли да го гледа... край.... вече е на неговия комп.
За да гледаш нещо в интернет (картинка, филм, музика) трябва първо да го свалиш.
Не го сваляш ти. Бразуърът го сваля и ти го пуска.
Достатъчно е да разбереш къде го е свалил и е твой.

Хм.. а има ли начин да замаскирам сорса му? т.е да не се вижда пътя до файла на хоста? Иначе не мисля че потребителите са толкова запознати с това, че то се сваля при тях и т.н :). относно регистрациите, и това е варянт ;)

Благодаря ви !

не може мъчил съм се има и програми за сваляне, които като тръгнеш да гледаш клип или филм онлайн над клипа ти дава точен линк за сваляне :)

Дам, най-гъвкавата е IDM - с нейна помощ дори не е нужно да се ровиш където и да било. Дирекно си излиза точно над филма, бутон за сваляне...

Back
Горе