7 7eNa7a Registered 12 Юни 2009 #1 Някой може ли да ми предложи някаква защита против хакване за готовата система e107..И изобщо ако има де.. Благодаря Ви предварително! :?:
Някой може ли да ми предложи някаква защита против хакване за готовата система e107..И изобщо ако има де.. Благодаря Ви предварително! :?:
S semprom Registered 12 Юни 2009 #3 7eNa7a каза: Някой може ли да ми предложи някаква защита против хакване за готовата система e107..И изобщо ако има де.. Благодаря Ви предварително! :?: Увеличете... Слагай винаги най-новата версия на системата когато е налична и не слагай безмислени модове ... Така би трябвало да си наред
7eNa7a каза: Някой може ли да ми предложи някаква защита против хакване за готовата система e107..И изобщо ако има де.. Благодаря Ви предварително! :?: Увеличете... Слагай винаги най-новата версия на системата когато е налична и не слагай безмислени модове ... Така би трябвало да си наред
I Ivos Registered 12 Юни 2009 #4 Да не става дума за този линк,дето като го ваведеш ти излиза паролата на администратора,само,че кодирана с md5?
Да не става дума за този линк,дето като го ваведеш ти излиза паролата на администратора,само,че кодирана с md5?