Защити против Флоод

h4x0r

Registered
Здравейте някой може ли да каже как мога да си предпазя сайта от флоод

Като си го флоодна сам ми излиза следното в индекса и на сякаде

Код:
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /var/www/config.php on line 29
unable to connect to the database

и с това пак същатата работа.. Като се флудва показва тази страница и страницата се флооди.Следователно с него и без него същатата работа

Чисто просто s *********** :D си флуудвам сайта. Искъм да не може да се флууд.Някой като се помъче да се записва ИП то му в .htaccess или нещо от сорта...

Я си дай кодовете. И това с флууденето като го тестваш сам се прецакваш и си втълпяваш, че и някой друг ще го прави. Ограничи си заявките до mysql или направо направи проверка ако примерно не може да се изпълни заявката да ти извежда примерно сайтът е натоварен. И вземи разкарай тази програма и пробвай като го пуснеш сайта за използване дали ще ти прави проблеми. В момента само показваш на съфорумниците си как да злоупотребяват.

@djpatzo би ли обеснил по-подробно как да направя това сайтът е пренатоварен....

Еми правиш настройките в php.ini колко връзки да се правят максимум. После правиш си завката към mysql и един if, т.е. следното
Код:
if(!$query) {
// ТУК ИЗВЕЖДАМЕ СЪОБЩЕНИЕТО ЗА НАТОВАРВАНЕ, НО ТРЯБВА ДА МАХНЕШ ИЗВЕЖДАНЕТО НА error след заявката към mysql
echo 'САЙТЪТ Е ПРЕТОВАРЕН. МОЛЯ ОПИТАЙТЕ ПО-КЪСНО';
}else{
// ТУК ИЗВЕЖДАШ РЕЗУЛТАТИТЕ АКО НЕ Е ПРЕТОВАРЕН И НАЙ-ПРОСТО КАЗАНО КОДА НА СТРАНИЦАТА, В КОЯТО ИСКАШ ДА СЕ ИЗВЕЖДА.
}

Back
Горе