Защо биткомет не сваля ?

r0naldo_17

Registered
до преди 2 дни нямах проблем, сваляше абсолютно всичко сега не иска :S

Смени си порта в програмата, доставчика ти на интернет може да ти го е блокирал, ако си генерирал трафик денонощно.

Не я ползвам и немога да ти кажа точно, по спомен, в настройките на връзката, там ще намериш опцията, сменяш и пробваш, ако не тръгва,пак сменяш и пробваш. Има опция да отметнеш всеки път порта да е различне и случаен. За локалхост, то не е свързано с него.. нищо няма да развалиш.. на биткомета портовете са в друг диапазон, от този за който се притесняваш :-)

Kликаш на Инструменти и после на Опции
1556393M.png

В появилият се прозорец слагаш отметка на "Случаен порт при всяко стартиране" и цъкаш на "Добре" .
1556394N.png

А не можахте ли да разберете, че има и utorrent. BitComet вече доста го осра*а. Вградения браузър е едно към едно с мозилата. Просто нямам думи относно работата му... "Товари" компютъра и прави постоянно някакви врзъки до международни незнайни сървъри.

djpatzo каза:
А не можахте ли да разберете, че има и utorrent. BitComet вече доста го осра*а. Вградения браузър е едно към едно с мозилата. Просто нямам думи относно работата му... "Товари" компютъра и прави постоянно някакви врзъки до международни незнайни сървъри.
µTorrent :?:

а възможно ли е да не ми сваля уиндоус генуин защото е един вид крак за уин-а :<

Интересното е, че при мен също от няколко дни спря да сваля (най-много 20-30кб/с). Със Utorrent съм и обикновено съм си ограничил upload скоростта, а сега забелязвам, че като махна ограничението и download скоростта се качва до максимума. Взех да си мисля, че от тракерите са направили нещо... :]

И моя днес спря да тегли и просто го рестартирах и се оправи незнам...от къде си теглил?
аз теглех от замунда в тоз момент..Може от там нещо да са правели..

Back
Горе