Защо вече не мога да прикачам файлове?!

tony_nikolov

Registered
От известно време не мога да прикачвам файлове. :( До скоро всичко си беше нормално, но от известно време, като натисна копчето "Прикачи файл", ми дава само бяла страница. :( Какъв може да е проблема?! Настойките не съм сменял. Същите са си, откакто си работеше това нещо!

Пипал ли си нещо по файла? Или нямаш повече останало място за прикачване на файлове (малко е възможно) :?

Имам си достатъчно място. Нищо не съм пипал по файла. Изведнъ след като натисна "Добави файл" ми излиза бяла страница. :?

Еми на всички потребители ли излиза това, изтрий кеша на браузъра, може проблема да е в теб. Иначе не мога да се начудя от какво може да е проблема

Е точно

Наскоро сменяха софруера на lotus и бяха омазали яко по едно време
Има нови версии на php etc

Тони, пиши им на support-а (екипа), може да ти отговорят и да оправят проблема. :?:

В крайна сметка проблема не беше при Суперхостинг, а при мен. Пътя до "Imagemagick" не е бил правилен и затова са се качвали изображения, но аз не съм ги виждал. Странно как се е променил този път, като аз не съм го пипал, но пък може случайно нещо да съм натиснал. Както и да е за пореден път от Суперхостинг ми помогнаха и оправихме проблема. :)

Back
Горе