Защо ми сече играта?

Mylastlovegone

Registered
Играя world of warcraft the lich king, но ми сече яко рам-а ми е 512 видео картата ми е повече от дадената в изискванията и не знам просто :cry: първоначално ми сечеше малко, но сега не може да се играе. Ето изискванията.

## Системни изисквания :

Минимални изисквания:

Processor: Intel Pentium 4 1.3Ghz / AMD AthlonXP 1500+

RAM: 512MB

Video Card: NVIDIA GeForce 2 GTS 32MB / ATI Radeon 7200 32MB

HDD: 13 GB

DirectX: 9.0c

ето и данните на моят компютър

Processor celeron 3.06 ghz
RAM : 512
Hard disc: 320 GB
DirectX: мисля, че е 9.0

Защо така?

Защото 512 е минимума - колкото да ти тръгне играта.Трябва да покриеш и recommended, за да ти върви нормално ;)

Аз не видях човека да е написал, че има video карта.
Дал си е конфигурацията без видеото (което може да е вградено).

Без отделно видео цялата конфигурация не струва нищо, защото това е игра (дори и с малки изисквания).

Mylastlovegone каза:
И като я намалих? Няма резултат.
Ако играеш в близард търси за пуснати приложения дали не ти крадат рам
Ако играеш в пиратски :o

В пиратски играя, да. Предположения ? Отворих компютъра и видях, че ми е 128 МБ видеото. Днеска можеше да се играе сечеше малко, но сега направо си е*а майката не може да се пусне дори зарежда по 20 минути и направо се отчаях тамън се зарибих какво да правя?

Еми емотинката си го изписва дори накрая ... щом е в пиратски е доста вероятно от него да е проблема. Пък може и видеото ти да е много смотано, защото със 128 видео и 512 рам съм играл на медиум без особени проблеми.
Преди играх в сървър в който има 200 човека, просто толкова събираше, и когато сме в голям град повече от 20-30 човека и го преминавах за около 20-тина минути. А в друг сървър се събрахме около 2000 човека на едно място и не можех да мръдна 30 мин. Щом сървъра е пиратски е почти сигурно че е от него проблема и явно не е "сеч" а е "лаг" ... :?:

admin каза:
Аз не видях човека да е написал, че има video карта.
Дал си е конфигурацията без видеото (което може да е вградено).

Без отделно видео цялата конфигурация не струва нищо, защото това е игра (дори и с малки изисквания).
@admin каза ако му е оригиналната карта няма да тръгне хубо трябва да има оделна видое карта а това което е дал наистина няма за видо карта

Mylastlovegone каза:
В пиратски играя, да. Предположения ? Отворих компютъра и видях, че ми е 128 МБ видеото. Днеска можеше да се играе сечеше малко, но сега направо си е*а майката не може да се пусне дори зарежда по 20 минути и направо се отчаях тамън се зарибих какво да правя?

Ех.
Ама каква видео карта 128 mb?

Марка?
Вградена ли е?

Ами ако е nvidia 5200? Тя е 128 и все едно си без видео карта.

Не става така.

6200 geforge е ... Снощи не ми лагваше съвсем малко, но след като се телепортирах няма мърдане преди малко я пуснах зареди, но неможеше да се мине от лаг. Как да оправя проблема? От видео картата ли е защото приятели играят в този сървър и нямат проблем не им лагва грам даже.

Mylastlovegone каза:
6200 geforge е ... Снощи не ми лагваше съвсем малко, но след като се телепортирах няма мърдане преди малко я пуснах зареди, но неможеше да се мине от лаг. Как да оправя проблема? От видео картата ли е защото приятели играят в този сървър и нямат проблем не им лагва грам даже.
Има ли смисъл да ти се отговаря още след като темата е изчерпана ? Каза ти се че щом е в пиратски сървър не търси проблема в себе си. Или опитай на по-голям сървър като scapegaming където би трябвало да нямаш лаг въпреки че не е гаранция, защото веднъж като играех ( преди месец 2 ) имах доста.

Back
Горе